Κυριακή , Μάρτιος 7 2021
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Κέρβελη

Παραλία Κέρβελη

Από τις πιο γνωστές παραλίες της Σάμου η παραλία Κέρβελη βρίσκεται στα ανατολικά παράλια, 13 χιλιόμετρα από την πόλη.

Βρίσκεται σε μικρό κόλπο που την κάνει να είναι πάντα ήρεμη ανεξαρτήτως ανέμων. Αποτελείτε από βότσαλο και τα νερά είναι ζεστά και γαλαζοπράσινα, κατάλληλα για μικρά παιδιά. Στον δρόμο προς Πυθαγόρειο ακολουθείτε τις πινακίδες για να αντικρύσετε από ψηλά τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά της! Μια παραλία υπέροχη να τη βλέπεις από ψηλά, εξίσου τέλεια όμως και όταν κολυμπάς στα διάφανα νερά της! Βοτσαλάκι έξω, άμμος μέσα. Καλά κρυμμένο μυστικό των ντόπιων, οικογενειακή (αρκετά χαρούμενα παιδάκια!!!), αλλά και μια θέση για όλους κάτω από τον παχύ ίσκιο που εξασφαλίζουν τα αρμυρίκια! Αγαπημένη παραλία!
Η βλάστιση φτάνει μέχρι τη θάλασσα και στην αμμουδιά έχει ψηλά αρμυρίκια για φυσική σκιά. Στα εστιατόρια που υπάρχουν μπορείτε να φάτε ή να πιείτε ότι επιθυμείτε συμπεριλαμβανομένων και των θαλασσινών φαγητών. Στην περιοχή υπάρχουν και ξενοδοχεία στα οποία μπορείτε να μείνετε. Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να απευθυνθείτε στην κοντινή πρωτεύουσα (περίπου 8 χιλιόμετρα βορειοδυτικά). Η πρόσβαση είναι εύκολη από την πρωτεύουσα με ταξί, νοικιασμένο, ή ιδιωτικό αυτοκίνητο, ή μοτοσικλέτα.

{google_map}37.72963, 27.03524|zoom:13|width:100%|height:300|{/google_map} Από τις πιο γνωστές παραλίες της Σάμου η παραλία Κέρβελη βρίσκεται στα ανατολικά παράλια, 13 χιλιόμετρα από την πόλη. Βρίσκεται σε μικρό κόλπο που την κάνει να είναι πάντα ήρεμη ανεξαρτήτως ανέμων. Αποτελείτε από βότσαλο και τα νερά είναι ζεστά και γαλαζοπράσινα, κατάλληλα για μικρά παιδιά. Στον δρόμο προς Πυθαγόρειο ακολουθείτε τις πινακίδες για να αντικρύσετε από ψηλά τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά της! Μια παραλία υπέροχη να τη βλέπεις από ψηλά, εξίσου τέλεια όμως και όταν κολυμπάς στα διάφανα νερά της! Βοτσαλάκι έξω, άμμος μέσα. Καλά κρυμμένο μυστικό των ντόπιων, οικογενειακή (αρκετά χαρούμενα παιδάκια!!!), αλλά και μια θέση…

Παραλία Κέρβελη - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο - 77%
Εδαφος: Άμμος - 82%
Βυθός: Άμμος - 75%
Ομπρέλλες: Ναι - 68%
Μπαρ και καφέ μπαρ: Ναι - 72%
Εστιατόριο: Οχι - 58%
Βάθος θαλάσσης : Ρηχός - 68%
Αίσθηση νερού: Ζεστό - 54%
Αέρας-κύμα: Χωρίς κύμα - 47%

67%

Βαθμός

Είναι πάντα ήρεμη ανεξαρτήτως ανέμων. Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 3.86 ( 7 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …