Τρίτη , Ιανουάριος 19 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Το Ολλανδικό Sundio group international στη Σάμο

Το Ολλανδικό Sundio group international στη Σάμο

Η δράση και ο σχεδιασμός  ενός από τα μεγαλύτερα  τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης – το Ολλανδικό Sundio group international  παρουσιάστηκε σε μια ειδική εκδήλωση παρουσία ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων του νησιού. 

Την εταιρεία εκπροσώπησε για πρώτη στην Σάμο υψηλόβαθμο στέλεχος και συγκεκριμένα  ο Διευθύνων  σύμβουλος της εταιρείας  Gert de Caluwe. Αυτό που δήλωσε ο κ. Caluwe   είναι   ότι  η Ολλανδική αγορά θα προτιμήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό φέτος την Σάμο   ενώ τόνισε  ότι υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση των Ολλανδών πελατών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο νησί.

Ολλανδικού Sundio group internationalΤην μεγάλη του ικανοποίηση για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος  εξέφρασε και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος ο οποίος αναφέρθηκε  στην μείωση της απώλειας στο τουριστικό προϊόν καθώς για τον Σεπτέμβριο οι αφίξεις μέσω πτήσεων τσάρτερ  ήταν μειωμένες κατά 13,61% και όχι στο 40% που ήταν οι αρχικές προβλέψεις .

 Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε και ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων  Δημήτρης Κασμιρλής  για την συνειδητή επίσκεψη παρά τις αντιξοότητες του Ολλανδού διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας  Sundio group international   ο οποίος θα συμβάλλει στην αύξηση των επισκεπτών  από όλη την Ευρώπη. «Τα μηνύματα που έρχονται από την Ευρώπη  είναι πολύ θετικά.
Πάμε για να καλύψουμε τις φετινές απώλειες και να φτάσουμε στα προπέρσινα επίπεδα . Ωστόσο όλα εξαρτώνται από το γενικότερο περιβάλλον» δήλωσε ο κ. Κασμιρλής .

Πηγή : era-aegean.gr

Check Also

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε ένα αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούς

Είναι η ώρα να δοκιμάσουμε ένα αγαπημένο μας τσάι στους ειδικούς

Είμαστε λάτρεις του καφέ σε όλες του τις εκδοχές. Nevertheless, που θα έλεγαν και οι …