Δευτέρα , Απρίλιος 6 2020
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Πυθαγορείου

Παραλία Πυθαγορείου

Η παραλία του Πυθαγορείου βρίσκεται λίγο μετά το Πυθαγόρειο και έχει μήκος δύο περίπου χιλιόμετρα.

Σε όλη την έκταση της έχει μεγάλα ξενοδοχεία και είναι μια από τις πλέον οργανωμένες του νησιού. Εχει ήσυχα και δροσερά νερά και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα, τη διασκέδαση και το φαγητό.συνδυάζει αρκετά πετυχημένα το παραδοσιακό χρώμα του οικισμού με την τουριστική αξιοποίηση. Υπάρχουν άφθονα καταλύματα, στέκια για φαγητό, διασκέδαση και φυσικά η απαραίτητη κοσμοπλημμύρα που συντηρεί παρόμοιες καταστάσεις. Αντίθετα λίγο πιο ανατολικά, σε μια ακτή δεκάδων χιλιομέτρων το μόνο που θα βρείτε είναι πεύκα, ήσυχες παραλίες και ψαροπούλια.  Στη θέση όπου αναπτύσσεται το σημερινό Πυθαγόρειο βρισκόταν η αρχαία πρωτεύουσα του νησιού. Λόγω της εύκολης πρόσβασης και των δυνατοτήτων της για θαλάσσια σπορ, βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των νέων.

Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να απευθυνθείτε στο αγροτικό ιατρείο και το φαρμακείο που λειτουργούν στο Πυθαγόρειο. Η πρόσβαση είναι εύκολη από την πρωτεύουσα με λεωφορείο, με ταξί, νοικιασμένο, ή ιδιωτικό αυτοκίνητο, ή μοτοσικλέτα. Φυσικά από το Πυθαγόρειο έρχεστε εδώ και με τα πόδια.

Η παραλία του Πυθαγορείου βρίσκεται λίγο μετά το Πυθαγόρειο και έχει μήκος δύο περίπου χιλιόμετρα. {google_map}37.68960, 26.93164|zoom:12|width:100%|height:300|{/google_map} Σε όλη την έκταση της έχει μεγάλα ξενοδοχεία και είναι μια από τις πλέον οργανωμένες του νησιού. Εχει ήσυχα και δροσερά νερά και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα, τη διασκέδαση και το φαγητό.συνδυάζει αρκετά πετυχημένα το παραδοσιακό χρώμα του οικισμού με την τουριστική αξιοποίηση. Υπάρχουν άφθονα καταλύματα, στέκια για φαγητό, διασκέδαση και φυσικά η απαραίτητη κοσμοπλημμύρα που συντηρεί παρόμοιες καταστάσεις. Αντίθετα λίγο πιο ανατολικά, σε μια ακτή δεκάδων χιλιομέτρων το μόνο που θα βρείτε είναι πεύκα, ήσυχες παραλίες…

Παραλία Πυθαγορείου - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 62%
Έδαφος παραλίας: Βότσαλο, Αμμος - 67%
Εσωτερικό παραλίας: Αμμος - 72%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Ναι - 77%
Μπαρ και καφέ μπαρ: Ναι - 85%
Εστιατόριο: Ναι - 84%
Βάθος βυθού: Ρυχός - 65%
Αίσθηση νερού: Ζεστό - 69%
Αέρας - Κυματισμός: Ηρεμία - 79%

73%

Βαθμός

Ήσυχα και δροσερά νερά.Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

 

Check Also

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος (Venceremos) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος (Venceremos) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος την Κυριακή 21 Ιουλίου! Η βραβευμένη θεατρική παράσταση έρχεται στο Αρχαίο …