Κυριακή , Ιανουάριος 24 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Αφιερώματα / Daily Mail: Η εκπληκτική Σάμος μεταξύ των παραδείσων του Αιγαίου

Daily Mail: Η εκπληκτική Σάμος μεταξύ των παραδείσων του Αιγαίου

Αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail καταγράφει τη Σάμο και 5 νησιά των Δωδεκανήσων ως τους 6 άγνωστους «παραδείσους» του Αιγαίου οι οποίοι προσφέρονται για ασφαλείς διακοπές, μακριά από τη μαζικότητα και την κοσμοσυρροή.

Στο αφιέρωμα, που εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας, οι προτεινόμενοι προορισμοί είναι εκτός από τη Σάμο, η Κάρπαθος, η Πάτμος, η Κάλυμνος, η Λέρος και οι Λειψοί.

Η Σάμος χαρακτηρίζεται ως “εκπληκτική“, “ένα νησί όμορφο σαν καρτ-ποστάλ, που φιλοξενεί βουνά και πευκοδάση, ιστορία και πολιτισμό, καθώς και παραλίες και παραδοσιακή κουζίνα“.

Οι συντάκτες του ρεπορτάζ προτείνoυν στους αναγνώστες της μεγάλης βρετανικής εφημερίδας να επισκεφτούν, μεταξύ άλλων, το Άνω Βαθύ, το Πυθαγόρειο, το Κοκκάρι, το Ευπαλίνειο Όρυγμα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος για να θαυμάσουν τον πελώριο Κούρο, παραλίες όπως η Κέρβελη, η Τσαμαδού, η Μυκάλη, τα Λεμονάκια, ενώ αναφορά γίνεται και στο υπέροχο γλυκό Μοσχάτο για το οποίο φημίζεται το νησί του Πυθαγόρα.

Διαβάστε εδώ τη σελίδα Daily Mail

Check Also

Oι καλύτερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το 2017 είναι στην Ελλάδα

Τις καλύτερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο για το 2017, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλά ελληνικά τοπία, αποκαλύπτει …