Παρασκευή , Απρίλιος 16 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Κέρδισε ένα ποδήλατο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας

Κέρδισε ένα ποδήλατο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας

Κέρδισε ένα ποδήλατο αξίας 300€ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

«Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας 16 – 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά με σκοπό την Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους.

Η περσινή εκστρατεία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος φιλόδοξος στόχος μας είναι οι μηδενικές εκπομπές ρύπων και η κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς στο νησί μας!

Ευρωπαϊκή Στρατηγική

Πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη και η Κοπεγχάγη δηλώνουν αποφασισμένες να πετύχουν τους δικούς τους φιλόδοξους στόχους χρησιμοποιώντας διάφορα μέτρα πολιτικής, ορισμένα εκ των οποίων παρουσιάζονται στη συνέχεια. Το κοινό σημείο είναι ότι όλες οι πόλεις έχουν μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει διάφορους τρόπους μείωσης της ρύπανσης.

Amsterdam

Η μητροπολιτική περιοχή του Άμστερνταμ, με περίπου δυόμισι εκατομμύρια κατοίκους, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της αστικής περιοχής Ράντσταντ, ανακοίνωσε φιλόδοξους στόχους επίτευξης μηδενικών εκπομπών έως το 2030. Έτσι, η μεγαλύτερη πόλη των Κάτω Χωρών έθεσε σε εφαρμογή διάφορες πρωτοβουλίες, όπως την προώθηση του ποδηλάτου και του περπατήματος, τη διεύρυνση των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών και την επένδυση σε υποδομές φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό με έπαθλο ένα ποδήλατο αξίας 300€, στέλνοντάς μας τη selfie σας κάνοντας ποδήλατο, τρέχοντας, περπατώντας ή πάνω σε πατίνι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Samos Mobility ή την επίσημη σελίδα μας στο Facebook».

Check Also

Στο επίπεδο επιτήρησης 2 βρίσκεται η Σάμος για τον κορονοϊό

Τον νέο επικαιροποιημένο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, από το …