Παρασκευή , Ιανουάριος 15 2021
elen
Home / Galleries / Παραλία Pappa Beach. Δε μοιάζει με καμία άλλη παραλία της Σάμου!

Παραλία Pappa Beach. Δε μοιάζει με καμία άλλη παραλία της Σάμου!

Η παραλία Πάππα Μπητς (Pappa Beach) βρίσκεται ένα χιλιόμετρο περίπου μετά το λιμανάκι του Ηραίου.

Ενας αρκετά βατός χωματόδρομος οδηγεί εύκολα σε αυτή την εναλλακτική παραλία που δε μοιάζει με καμιά άλλη στη Σάμο. Εκτείνεται μέσα σε ένα μικρό κόλπο που τον περιβάλλουν άσπρα απότομα βράχια. Το έδαφος είναι πολυεπίπεδο με χτιστές πεζούλες (αναβαθμίδες) πάνω στις οποίες οι ιδιοκτήτες έχουν τακτοποιήσει τις ομπρέλλες και τις ξαπλώστρες.
Η προσπάθεια για την οργάνωση της είναι μεγάλη, γιατί το χειμώνα η θάλασσα παρασύρει εντελώς αυτές τις κατασκευές και έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι όλο το στήσιμο της ξεκινά από την αρχή!

Η παραλία έχει φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο έρχονται από το εξωτερικό για να κολυμπήσουν αποκλειστικά σε αυτήν. Μάλιστα πριν κάποια χρόνια οργάνωσαν τα 20 χρόνια της παραλίας με πολλά χάπενινγκ, πάρτυ και πολυήμερη διασκέδαση

. Το εσωτερικό της παραλίας είναι πέτρες και βότσαλο και το νερό ζεστό, καθαρό και σε χρώμα τυρκουάζ. Ενα “νησάκι” με ομπρέλλα και ξαπλώστρα πάνω του δίνει ιδιαίτερο τόνο στην κουκλίστικη παραλία. Τέλος στα αριστερά της μονοπάτι οδηγεί σε παράπλευρη ακτή με ομπρέλλες και ξαπλώστρες, κάπως πιο απομονωμένη.
Χαρακτηριστική φιγούρα είναι ο παπά Νικόλας, τα παιδιά του οποίου έχουν αναλάβει την όλη επιχείρηση..

[masterslider id=”55″]

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …