Τετάρτη , Αύγουστος 12 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Η Isamos.gr με νέα εικαστική εμφάνιση

Η Isamos.gr με νέα εικαστική εμφάνιση

Νέα εικαστική εμφάνιση της σελίδας Isamos.gr γεννήθηκε με σκοπό να προβάλει το νησί της Σάμου σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη! Να τονίσει τις ομορφιές της φύσης που την προίκισε απλόχερα, να μάθει στους επισκέπτες της την σπουδαία ιστορία της και να διδάξει σε όλους τον πολιτισμό της!

«Αυτός ο τόπος είναι το κέντρο ενός σπουδαίου πολιτισμού» είχε πει ο Γιάννης Ρίτσος!

Τούτες τις μέρες η σελίδα έκλεισε ένα χρόνο ζωής. Μέσα σε αυτές τις 365 μέρες συμπλήρωσε πάνω από χίλια ποιοτικά ιστορικά και ενημερωτικά άρθρα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, περιέλαβε πάνω από 2500 φωτογραφίες –οι περισσότερες αποτυπωμένες με το φακό μας-, απέκτησε πάνω από πέντε χιλιάδες φίλους, δέχθηκε πολύ καλές κριτικές και έκανε μια εκ βάθους ανανέωση!
Και εικαστική, αλλά και λειτουργική.
Πιστεύουμε να σας αρέσει τουλάχιστο οπτικά η νέα της εικόνα, όσο για το λειτουργικό της κομμάτι θα το διαπιστώσετε όταν θα περιηγείστε στις σελίδες της.

Σας καλούμε να γίνεται μέλη, τόσο εδώ όσο και στη σελίδα του Facebook για να απολαμβάνετε τα προνόμια που θα έχουν στο εξής τα μέλη μας!
Προς το παρόν αν θέλετε στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας και τα δικά σας σχόλια για ότι επιθυμείτε να δείτε στις αναρτήσεις της Isamos.gr.
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα άρθρα μας και να έχετε καλό ταξίδι στις περιηγήσεις σας…

(Διορθώνουμε γοργά κάποια τελευταία επουσιώδη εικαστικά λάθη… 🙂 )

Check Also

Ρομαντικές Στιγμές Απόλαυσης Από Τη Μαγική Σάμο! (Βίντεο)

Η Σάμος σε ρομαντικές στιγμές μέσα στο κατακαλόκαιρο του 2016! Η Σάμος με τη μαγεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *