Τρίτη , Ιούλιος 7 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου διοργανώνει στο Καρλόβασι εκδήλωση – αναγγελία του φετινού του συνεδρίου

Το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου διοργανώνει στο Καρλόβασι εκδήλωση – αναγγελία του φετινού του συνεδρίου

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στο Καρλόβασι, στα πλαίσια της αναγγελίας του φετινού του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου. Η AEGEAN MEDIA και το ISAMOS.GR θα είναι χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου.

mail-samosH Σάμος σε ρυθμούς TEDxUniversityoftheAegean.
Εσύ πως θα αντιδρούσες μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα;

 Η ομάδα του TEDxUniversityoftheAegean οργανώνει το Pre-Event του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 από τις 12:00 στην πλατεία Βαλασκάτζη στο Καρλόβασι της Σάμου.

poster_pre-event_samos
Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. (κλικ για μεγέθυνση)

 Εκεί θα μπορέσετε να πάρετε μία μικρή γεύση από το θέμα “Fight or Flight” του φετινού event μέσα από διαδραστικές δραστηρίοτητες με το experience box που ταξιδεύει απο τη Σύρο, στη Σάμο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη.
Στο χώρο θα σας περιμένει ένα δίλημμα στο οποίο θα κληθείτε να πάρετε απόφαση στα πλαίσια του θέματος του συνεδρίου, παράλληλα με την εικαστική παρέμβαση της Ραφαηλίας Φιλιππάκη που σε συνδυασμό θα σας χαρίσουν μία Fight or Flight εμπειρία.

 Στην προσπάθεια του TEDxUniversityoftheAegean να ενώσει τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνεται το pre-event στη Σάμο που θα σηματοδοτήσει την εμφάνιση του 2ου TEDxUniversityoftheAegean στις 9 Απριλίου στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να μας φέρει όλους πιο κοντά στο πνεύμα της διάδοσης ιδεών που αξίζει να ακουστούν και να μας προετοιμάσει για το επερχόμενο συνέδριο το οποίο θα προβληθεί και στην Σάμο με live streaming και ελεύθερη είσοδο στο κτήριο της Εμπορικής Σχολής.

Πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Καρλοβάσου
Πληροφορίες για το Καρλόβασι

Check Also

Χριστούγεννα στην Πόλη μας. Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Σάμου

Πλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Α. Σάμου σε όλη τη διάρκεια των εορτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *