Παρασκευή , Φεβρουάριος 21 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Αφιερώματα / Η τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” επισκέπτεται τη Σάμο!

Η τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” επισκέπτεται τη Σάμο!

Η τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” που προβάλλεται από το Channel 9 Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στη Σάμο από αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου. Στις πέντε ημέρες παραμονής της θα αναδείξει τις ομορφιές και τον πολιτισμό του νησιού μας με πλούσια πλάνα και με την καθοδήγηση και ξενάγηση τις σελίδας μας iSamos.gr

Στο δελτίο τύπου της εκπομπής, αναφέρονται τα παρακάτω:

Είναι μερικά ραντεβού που δεν χρειάζονται υπενθύμιση.

Η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” είναι μαζί σας κάθε εβδομάδα για να σας ταξιδεύει στις ομορφιές του τόπου μας.
Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” μέσα από τοπία ξεναγήσεις και συνεντεύξεις σας υπενθυμίζει πόσο πλούσια και όμορφη είναι η χώρα μας .

Σε ένα ακόμα ταξίδι μας θα επισκεφτούμε την όμορφη πόλη σας, δείχνοντας παράλληλα την έντονη συναίσθηση της φιλοξενίας της.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του οδοιπορικού που ετοιμάζουμε για τον τόπο σας, θα είναι μεγάλη μας τιμή να μας στηρίξετε με την συνεργασία και την βοήθειά σας, έτσι ώστε να δει όλη η Ελλάδα τις φυσικές του ομορφιές και τον πολιτισμό που έχει να μας αναδείξει.

Η εκπομπή “Πάμε Ελλάδα” προβάλλεται από το Channel 9 Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και από διάφορα περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε δικό σας τοπικό κανάλι.

Για την εκπομπή “Πάμε Ελλάδα”
Με εκτίμηση, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων,
ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
τηλ. 6936-019977

Check Also

Σάμος: Χίλιες και μία… τοπικές γεύσεις!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή των ντόπιων παραγωγών, ο τουρισμός «συναντήθηκε» με τα …