Κυριακή , Οκτώβριος 25 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Stone Cocktails: Τώρα τα κοκτέϊλς στη Σάμο έχουν ειδικούς!

Stone Cocktails: Τώρα τα κοκτέϊλς στη Σάμο έχουν ειδικούς!

Τα όμορφα πράγματα δεν έχουν συχνά δικαιολογία γιατί βρέθηκαν εδώ! Και επειδή η ομορφιά συχνά εξαρτάται από τους ανθρώπους που την υποστηρίζουν, νοιώσαμε ντροπή γιατί με μεγάλη καθυστέρηση, έτσι ξαφνικά ανακαλύψαμε το Stone!

Το Stone είναι μια καφετέρια που το πρωί -παρά τη ζεστή της ατμόσφαιρα- μοιάζει με αρκετές κλασικές καφετέριες που προσφέρουν καλό καφέ και όμορφη μουσική…
Το βράδυ όμως το Stone είναι ένα διαφορετικό μαγαζί που δύσκολα θα βρείτε ακόμη και σε πιο κοσμοπολίτικα μέρη. Ένα μπαράκι – έκπληξη που έχει στόχο να αναδείξει το κοκτέιλ και το καλό κρασί!
Τι πετυχαίνει; Εδώ είναι ακριβώς η έκπληξη: Τα πάντα!

To Stone άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2014. Βρίσκεται στον εσωτερικό δρόμο στην πόλη της Σάμου, μέσα στην καρδιά της αγοράς. Τα πρωϊνά οι θαμώνες του απολαμβάνουν τον καφέ μπερδεμένοι με τους φανατικούς της αγοράς. Φανταστείτε πόσο πιο απολαυστικός είναι ο καφές, αν στην απέναντι καρέκλα αναπαύονται τα «φάρμακα» από το shopping therapy! Δοκιμάστε το, δρα πιο …ιαματικά!

Το βράδυ το Stone μεταμορφώνεται! Χαμηλώνει τα φώτα, αλλάζει τη μουσική και σου λέει ότι είναι η ώρα για κοκτέϊλ.. Όσο έμπειρος κι αν είσαι στο είδος, θα ζητήσεις σίγουρα βοήθεια για να παραγγείλεις. Γιατί τα κοκτέϊλς εδώ δεν είναι μόνο αυτά που γνωρίζετε.

Δοκιμή με τα μάτια δε γίνεται, για την οπτική αναγνώριση απλώς ανατρέξτε στις εικόνες αυτής της σελίδας..

Φωτογραφίες από τα κοκτέϊλς που δοκιμάσαμε!

Και ο …ειδικός παρασκευαστής τους!

Μια ματιά στο νέο κατάλογο του Χειμώνα 2015-2016 αρκεί για να σας εντυπωσιάσει! Ήπιαμε κάποια ιδιαίτερα κοκτέϊλς σε μορφή ζελέ και αφρού και δοκιμάσαμε αυτά με γεύση από μπέικον και ποπ-κορν! Εντυπώσεις; Δεν περιγράφονται εύκολα, παρά μόνο με τον ουρανίσκο!
Οι γεύσεις είναι άλλοτε περισσότερο ή λιγότερο γλυκές, άλλοτε γλυκόξινες ή γλυκόπικρες, με τα υλικά να έχουν έχουν υφή φρουτώδη ή κρεμώδη ή ζελέ.

Τρεις ακόμα φωτογραφίες για το ..πιείτε μάτια ψάρια!

stone17
Επόμενη ευχάριστη εντύπωση ήταν το καλό κρασί: Και μάλιστα το κόκκινο ζεστό κρασί με μπαχαρικά. Δοκιμάστε το!
Όπως μάθαμε το καλοκαίρι του 2015 το Stone δημιούργησε το δικό του εργαστήρι παρασκευής κοκτέϊλ με προσεγμένα υλικά και μάλιστα όλα να είναι χειροποίητα.

Check Also

Κάμπος Μαραθοκάμπου: Σε αυτό το μέρος θα κάνετε ονειρικές διακοπές! (Photo)

Κάμπος Μαραθοκάμπου: Σε αυτό το μέρος θα κάνετε ονειρικές διακοπές! (Photo)

Ο Κάμπος  Μαραθοκάμπου είναι μια ονειρεμένη τουριστική περιοχή που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Σάμου …