Τετάρτη , Ιούνιος 3 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Στελέχη του τουριστικού οργανισμού της Ολλανδίας D-REISEN Στη Σάμο

Στελέχη του τουριστικού οργανισμού της Ολλανδίας D-REISEN Στη Σάμο

Στελέχη του μεγάλου τουριστικού οργανισμού της Ολλανδίας D-REISEN επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, συνοδευόμενες από τον πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων, κ. Δημήτρη Κασμιρλή, στο πλαίσιο της προσπάθειας φορέων και επαγγελματιών του τουρισμού της Σάμου για αναστροφή του αρνητικού κλίματος στο τουρισμό μας.

Εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες του νέου τουριστικού portal της ΠΕ Σάμου, visit.samos.gr αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές της διαδικτυακής καμπάνιας που εκτελεί η Περιφέρεια μαζί με το Επιμελητήριο Σάμου “discover samos” με στόχο τους πελάτες της τελευταίας στιγμής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε σχετικά « με χαρά σήμερα δεχτήκαμε την επίσκεψη Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων από έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της χώρας. Η Ολλανδική αγορά είναι μια πολύ σημαντική αγορά για τα νησιά μας. Χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί μας δήλωσαν ότι οι διαδικτυακές δράσεις που τους παρουσιάσαμε θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο στη δουλειά τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των πολιτών που εκπροσωπώ, σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού για τον αγώνα που δίνουν, εγκαταλειμμένοι από το κράτος, για το τόπο μας»

 

Check Also

Σάμος: Χίλιες και μία… τοπικές γεύσεις!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή των ντόπιων παραγωγών, ο τουρισμός «συναντήθηκε» με τα …