Παρασκευή , Ιούλιος 3 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Συναυλία στην πόλη της Σάμου στις 27 Ιουλίου 2016

Συναυλία στην πόλη της Σάμου στις 27 Ιουλίου 2016

Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην πόλη της Σάμου. Θα συμμετάσχουν οι  Λάκης Παπαδόπουλος, Σοφία Αρβανίτη, Πένυ Σκάρου και Νίκος Μίχας.

Η συναυλία που διοργανώνει η Δυναμική Promotion Σάμου, θα αρχίσει στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σάμου.

Συναυλία στην πόλη της Σάμου στις 27 Ιουλίου 2016
Συναυλία στην πόλη της Σάμου στις 27 Ιουλίου 2016
Προπώληση εισιτηρίων:
Πόλη της Σάμου: ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, τηλέφωνο: 2273100303.
Καρλόβασι: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ, τηλέφωνο: 2273032378.
Πυθαγόρειο: STORIA DOLCE ΠΑΓΩΤΟΠΩΛΕΙΟ, τηλέφωνο: 2273061711.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 6941676762,

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 ευρώ.
Πώληση κατά την είσοδο στη συναυλία: 12 ευρώ (Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι: 10  ευρώ).

Για το Λάκη Παπαδόπουλο… από αφιέρωμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Λάκης Παπαδόπουλος θα μπορούσε να είναι μυθιστορηματικός ήρωας ή κινηματογραφικός χαρακτήρας ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν

Δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα «διαχείρισης καλλιτεχνικής εικόνας», μιλά ακομπλεξάριστα, με ειλικρίνεια, όπως ταιριάζει σε κάθε γνήσιο Μυτιληνιό. Μια απλή κουβέντα μαζί του γίνεται μάθημα Ιστορίας. Θα σου εξηγήσει τι δουλειά έκανε ως λινοτύπης, θα σου περιγράψει μια βραδιά στο «Αχ Μαρία», θα σου πει πώς έγινε φίλος με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, αλλά και πώς έγραψε τη «Σερενάτα»

Πόσο αυθάδης μπορεί να χαρακτηριστεί ένας δημοσιογράφος όταν ξεκινά μια συνέντευξη ρωτώντας τον Λάκη Παπαδόπουλο αν έγινε μουσικός για τις γυναίκες; Ρητορικό ερώτημα. Οταν όμως η απάντηση είναι «αν δεν υπήρχε το φουστάνι, θα είχαμε αυτοκτονήσει», αντιλαμβάνεσαι ότι ο Λάκης Παπαδόπουλος έχει χιούμορ. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά στην Ελληνορώσων.

Ο Απόστολος-Ελευθέριος Παπαδόπουλος ήταν γιος δικηγόρου, δημοσιογράφου και ψάλτη. Ο πατέρας του δεν του έκανε το χατίρι να του αγοράσει πικάπ. «Δανειζόμουν από μεγαλύτερα ξαδέλφια. Ακουγα Beatles, Shadows, Αζναβούρ, Νιλ Σεντάκα, Πολ Ανκα. Και όποτε άκουγα Τσιτσάνη και Παπαϊωάννου στεκόμουν προσοχή. Δεν μου αρέσουν τα όρια, ήμουν θαυμαστής όλου του μουσικού φάσματος. Ερωτευόμουν με τη μουσική. Ο πατέρας μου άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Εκείνος δεν μπορούσε να ακούσει Beatles και εγώ δεν μπορούσα άλλο τις ψαλμωδίες. Λάτρευα τους Beach Boys. Θυμάμαι σε ένα ταξίδι στη Σάντα Μόνικα ντράπηκα να ρωτήσω πού έμεναν και πού έπαιζαν οι Beach Boys. Ακουγαν όλοι ραπ».

Μα, δεν είναι ροκ ακούσματα αυτά; «Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ροκ. Ροκ μπορεί να είναι ο σιδεράς της γειτονιάς, δεν είναι ένας μουσικός που παίζει ροκιές. Πήγα στο ωδείο, αλλά δεν ήμουν καλός στα μαθήματα. Ξέρω τα πάντα για την αρμονία από την πρακτική. Πού παίξαμε πρώτη φορά; Σε ένα μικρό υπόγειο στους Αμπελοκήπους, τον ‘‘Καζανόβα’’. Ο μπασίστας μας ήταν μισός Γάλλος και τραγουδούσαμε και γαλλικά κομμάτια. Ψιλά μάς έδιναν ως αμοιβή. Αλλά θυμάμαι ότι άλλαζα δεκαεπτά φανέλες στις εμφανίσεις μας».

Check Also

Χριστούγεννα στην Πόλη μας. Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Σάμου

Πλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Α. Σάμου σε όλη τη διάρκεια των εορτών …