Κυριακή , Δεκέμβριος 8 2019
elen
Home / Ειδήσεις / Συνεργασία της ΕΟΣΣ με τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ” για την προώθηση των Σαμιώτικων κρασιών

Συνεργασία της ΕΟΣΣ με τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ” για την προώθηση των Σαμιώτικων κρασιών

Με δελτίο τύπου η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΑΕ» για την καλύτερη προώθηση των Σαμιώτικων κρασιών.

Αναφέρει το δελτίο τύπου:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

ΕΟΣΣ λογότυπο
ΕΟΣΣ

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΑΕ» και η «ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΜΟΥ» με χαρά σας ανακοινώνουν την μεταξύ τους σύναψη μακροχρόνιας Οινικής και Εμπορικής συμφωνίας συνεργασίας.

Διατηρώντας την διοικητική και οργανωτική τους αυτονομία καθώς και τον αντίστοιχο ιδιωτικό ή συνεταιριστικό τους χαρακτήρα , οι δυο από τις πέντε μεγαλύτερες Οινοποιητικές Μονάδες της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα Οινοποιητικά Σχήματα στην Ευρώπη.

Ελληνικά Κελλάρια
Ελληνικά Κελλάρια

Βάση και αφετηρία στη σύναψη αυτής της συνεργασίας αποτέλεσε η υγιής επιχειρηματική και οικονομική διάρθρωση των δυο εταιριών. Στόχος μας η δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής, υγιούς και ανταγωνιστικής Οινικής και Εμπορικής Οντότητας που θα ανήκει και θα διευθύνεται αποκλειστικά από Έλληνες, θα στηρίζεται σε Ελληνικά Κεφάλαια και θα αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο περήφανο Πρεσβευτή του Ελληνικού Κρασιού στην Παγκόσμια Αγορά.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Α.Ε» και η «ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ» ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες προκλήσεις και στις δύσκολες επιχειρηματικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην πολύπαθη χώρα μας, μπορούν σήμερα να εγγυηθούν όχι μόνο το εισόδημα για 20 χιλιάδες Ελληνικές Αγροτικές Οικογένειες που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο τη σοδειά τους, αλλά και να τροφοδοτούν απρόσκοπτα τους χιλιάδες πελάτες και τα εκατομμύρια των Ελλήνων και Ξένων Καταναλωτών που μας προτιμούν επί πολλές δεκαετίες, για την υψηλή ποιότητα των εκατοντάδων κρασιών που τους προσφέρουμε.

Κρασιά ΕΟΣΣΑπό την 1η Μαρτίου 2016 όλα τα κρασιά της ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ θα διακινούνται στην ελληνική αγορά – πλην του νόμου Σάμου – μέσω του γνωστού Εμπορικού Δικτύου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ. Παράλληλα η συνεργασία θα επεκταθεί και σε όλες τις Αγορές του Εξωτερικού, με βάση το κοινό εξαγωγικό δίκτυο. Πάνω απ’ όλα όμως, ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ θα επιδιώξουν μέσω της Οινικής τους συνεργασίας την παραπέρα εμπορική ανάπτυξη του μοναδικού και πολυβραβευμένου Σαμιώτικου Κρασιού που αναδεικνύει η περίφημη γηγενής και χαρισματική ποικιλία του «Μοσχάτου Σάμου», με την δημιουργία νέων οινικών προϊόντων που θα κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή.

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Α.Ε. Βασίλης Κουρτάκης, Δ/νων Σύμβουλος
Για την ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, Γιάννης Σκούτας, Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Samos wine ΕΟΣΣ
Σάμος Νέκταρ

Ανακοινώσεις για παλιότερα βραβεία:

Check Also

Ανοιχτό θα είναι το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου κατά τη θερινή περίοδο

Ανοιχτό θα είναι το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου κατά τη θερινή περίοδο

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ μας ενημερώνει ότι το ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ θα είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *