Δευτέρα , Ιανουάριος 18 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Σχόλια για το χάος της παραλιακής

Σχόλια για το χάος της παραλιακής

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί προόδου του έργου της παραλιακής, από αυτούς της χελώνας έχουν γίνει ρυθμοί κουτσής χελώνας.

Αραιά και που βλέπουμε μεμονωμένους εργάτες να δουλεύουν μοναχικά και μας θυμίζει ότι βγάζουν κάποιες σταγόνες νερό από τον ωκεανό! Μέχρι την αποπεράτωση (πότε;) νομίζουμε ότι όχι μόνο θα φτάσει το καλοκαίρι, αλλά και το επόμενο…
Αυτό όμως είναι καθαρή ευθύνη των αρχών και των εργολάβων.

Αυτό που επείγει σήμερα είναι να γίνει η ζωή των πολιτών λιγότερο βασανιστική μέχρι τη μέρα της τελικής παράδοσης. (αμήν και πότε)
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε “μισή” λωρίδα είναι πιά αφότητη και όσο περνάει ο χρόνος, μερικοί “προσπαθούν” να την κάνουν ακόμα πιο δύσκολη.
Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στο συνολικό χάος η ανθρώπινη συνείδηδη γίνεται όλο και πιο χαλαρή, με αποτέλεσμα ο κάθε ένας να παρκάρει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, χωρίς ντροπή, χωρίς ίχνος σεβασμού για τον πλαϊνό του!

Πρώτον, τα αυτοκίνητα διανομής το έχουν παρακάνει! Οποιαδήποτε ώρα, σε οποιοδήποτε σημείο, μένουν προκλητικά όση ώρα θέλουν χωρίς καμιά βιασύνη, έστω και για μερικά …γαριδάκια!
Ενδεδειγμένη λύση: Συγκεκριμμένες ώρες διανομής (πολύ πρωϊνές) και πέραν αυτών ας μείνουν οι επιχειρήσεις χωρίς προϊόντα. (Ακούγεται τρελό, αλλά στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας όπου βρεθήκαμε, η τροφοδοσία γίνεται 3 με 6 το πρωί(!) χωρίς πρόβλημα για τους χιλάδες επισκέπτες του)

Δεύτερο, οι συμπολίτες μας με τα υπέροχα αυτοκίνητα τους: Ο π ο υ δ ή π ο τ ε!  Στα πιό απίθανα σημεία! Με τα αλάρμ ή χωρίς αυτά, συναγωνίζονται ποιός θα γίνει πιο προκλητικός! Ενδεδειγμένη λύση: Αυστηρότατη αστυνόμευση! Κλήσεις τροχαίας, αφαίρεση πινακίδων, γερανός.

Στην ψηφοφορία που ακολουθεί σας ζητάμε να ψηφίστε τις προτάσεις σας και στο τέλος της σελίδας γράψτε κόσμια και τα δικά σας σχόλια για τις λύσεις…

(Η ψηφοφορία έκλεισε..)

Check Also

Συμφωνείτε να μεταφερθεί το Hotspot της Σάμου στην περιοχή Ζερβού; Ψηφίστε!

Πολλά ακούγονται, από ανεύθυνες ή υπεύθυνες πηγές, ότι κάποιοι θέλουν να μείνει το hotspot των …