Κυριακή , Μάρτιος 7 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Προβολή της Σάμου στην Ιταλία και την Μ. Βρετανία

Προβολή της Σάμου στην Ιταλία και την Μ. Βρετανία

Προβολή της Σάμου στην Ιταλία και την Μ. Βρετανία. Αυτό το άρθρο βρήκαμε στην σελίδα του Facebook της Έλενας Κουντουρά και σας το αναδημοσιεύουμε.

Υλοποιείται ο σχεδιασμός για την προβολή του Ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και την άμεση στήριξη και τόνωση του τουρισμού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Έτσι πραγματοποιούνται δύο ακόμη δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης για τη Σάμο.
Έξι δημοσιογράφοι Ιταλικών ΜΜΕ βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Σάμο με φιλοξενία του ΕΟΤ. Ο σκοπός  είναι να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και να μεταφέρουν την εμπειρία της Ελληνικής φιλοξενίας στους Ιταλούς αναγνώστες τους.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι οργανώθηκε από τον ΕΟΤ με την συνδρομή του Δήμου Σάμου που ανέλαβε την διαμόρφωση του προγράμματος και τις ξεναγήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων.
Στην αποστολή συμμετέχουν έξι δημοσιογράφοι μέσων ενημέρωσης με ευρεία απήχηση στην Ιταλία. Ανάμεσά τους η εφημερίδα La Stampa, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ANSA και ASKA.NEWS και τρεις τουριστικές εφημερίδες, Agenzia di Viaggi, Guida Viaggi και Turismo & Attualità.

Aνάλογο ταξίδι έχει προγραμματιστεί για την Βρετανική εφημερίδα Τhe Τelegraph, της οποίας δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν τη Σάμο το διάστημα 15-19 Ιουλίου.
Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριακού υλικού για την έκδοση αφιερώματος για τη Σάμο στην δημοφιλή εφημερίδα και προβολής της ως ιδανικού προορισμού διακοπών για τους Βρετανούς.

Check Also

Σαμιώτικο κρασί: Το δώρο του θεού Διόνυσου στους ανθρώπους (video)

Σαμιώτικο κρασί από Μοσχάτο σταφύλι! Ποιοτικό, ελκυστικό και ανατρεπτικό συνάμα –έχοντας τη στόφα που αρμόζει …