Τετάρτη , Σεπτέμβριος 23 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του πολιτιστικού συλλόγου ο ’’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’

Πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του πολιτιστικού συλλόγου ο ’’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’

Για 15η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του πολιτιστικού συλλόγου ο ’’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’ το Σάββατο 11 Ιουλίου στο θέατρο του ΑΪ-Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα χορευτικά συγκροτήματα να παρουσιάζουν χορούς από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών νομού Ημαθίας, τον σύλλογο Ποντίων νομού Ξάνθης , Το χορευτικό συγκρότημα Μυτιληνιών και φυσικά τις χορευτικές ομάδες του συλλόγου Καπετάν Λαχανάς!!η ορχήστρα του Φάνη Φωτόπουλου συνόδεψε μουσικά την υπέροχη εκδήλωση!

Στο τέλος της επιτυχημένης βραδιάς απονεμήθηκαν δώρα και πλακέτες στα χορευτικά, αλλά και τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια Παπανικολάου και στον Τάκη Φώκο για την συμμέτοχη του στον Ευχίδειο άθλο.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε χορεύοντας όλοι μαζί σε έναν κύκλο με την ευχή να ξανανταμώσουμε!

Ο πρόεδρος Μανόλης Φρατζής και τα μέλη του Δ.Σ θέλουν να ευχαριστήσουν όλο το κόσμο που έδωσε τον παλμό σ αυτή την εκδήλωση,τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ,τα φιλοξενούμενα χορευτικά,τους χορευτές και τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή τους!!

(Να ευχαριστήσουμε θερμά την Σταθούλα Σουραφή και τον κ.Yildiz Aykut για την παραχώρηση των φωτογραφιών.)

Check Also

Φεστιβάλ Ηραία – Πυθαγόρεια: Συναυλία για τη Μικρασία και το Αιγαίο στις 13/7 στο Βαθύ

Με τη συναυλία “Η Μικρασία και το Αιγαίο της καρδιάς μας”, με την Καίτη Κουλιά …