Σάββατο , Ιανουάριος 23 2021
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Ποτοκάκι
Potokaki Beach,παραλία Ποτοκάκι

Παραλία Ποτοκάκι

Η παραλία Ποτοκάκι βρίσκεται στη Νότια Σάμο, αρχίζει από το Αεροδρόμιο και εκτείνεται μερικά χιλιόμετρα προς τα Δυτικά.  Ο αιγιαλός έχει αλλού μικρό βότσαλο και αλλού άμμο, ενώ το εσωτερικό της θάλασσας είναι ως επί το πλείστον άμμος.

Κατά μήκος της υπάρχουν αρκετά μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, που διαμορφώνουν το καθένα το δικό του χώρο, με ξαπλώστρες, ομπρέλλες, μπαρ και καφέ μπαρ, για κάθε γούστο!
Αλλού υπάρχουν ήσυχα στέκια, και αλλού εκκωφαντικά beach bars για όλες τις ηλικίες. Επειδή υπάρχει άμμος, πολλά σημεία έχουν διαμορφωμένους χώρους για beach volley όπου γίνονται αξιόλογα τουρνουά. Είναι ίσως η παραλία της διασκέδασης, αλλά ο επισκέπτης θα βρει και σημεία απόλυτης ηρεμίας. Η διαμονή κοντά στην περιοχή της παραλίας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι εξασφαλισμένη και ο επισκέπτης μπορεί μετά το μπάνιο του να απολαύσει το φαγητό του, ή τα αναψυκτικά του στις παραθαλάσσιες ταβέρνες και τα καφέ της, δίπλα ακριβώς από το κύμα της θάλασσας. Η παραλία είναι πολύ καλά οργανωμένη (πολλές φορές έχει τιμηθεί με Γαλάζια Σημαία) και προσφέρεται για πολύ όμορφο μπάνιο σε ωραία θάλασσα σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, δίπλα από το Πυθαγόρειο και με πάρα πολλές παροχές και διευκολύνσεις για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Επειδή η παραλία είναι πολύ μεγάλη μπορείτε να βρείτε και σημεία με σχετικά λιγότερο κόσμο για πιο άνετο και ήσυχο κολύμπι.

{google_map}37.68661, 26.91936|zoom:14|width:100%|height:300|{/google_map} Η παραλία Ποτοκάκι βρίσκεται στη Νότια Σάμο, αρχίζει από το Αεροδρόμιο και εκτείνεται μερικά χιλιόμετρα προς τα Δυτικά.  Ο αιγιαλός έχει αλλού μικρό βότσαλο και αλλού άμμο, ενώ το εσωτερικό της θάλασσας είναι ως επί το πλείστον άμμος. Κατά μήκος της υπάρχουν αρκετά μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία, που διαμορφώνουν το καθένα το δικό του χώρο, με ξαπλώστρες, ομπρέλλες, μπαρ και καφέ μπαρ, για κάθε γούστο! Αλλού υπάρχουν ήσυχα στέκια, και αλλού εκκωφαντικά beach bars για όλες τις ηλικίες. Επειδή υπάρχει άμμος, πολλά σημεία έχουν διαμορφωμένους χώρους για beach volley όπου γίνονται αξιόλογα τουρνουά. Είναι ίσως η παραλία της…

Παραλία Ποτοκάκι - Βαθμολογια

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 74%
Έδαφος Παραλίας: Βότσαλο, άμμος - 75%
Εσωτερικό παραλίας: Άμμος - 72%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Ναι Αλλού free, αλλού πληρώνετε - 68%
Μπαρ, Καφέ Μπαρ: Ναι - 83%
Εστιατόριο: Ναι - 81%
Βάθος βυθού: Σχετικά ρηχός - 61%
Αίσθηση νερού: Κρύο - 75%
Αέρας - Κυματισμός: Σχετικά ήρεμος - 63%

72%

Βαθμός

Είναι ίσως η παραλία της διασκέδασης.Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 4.61 ( 4 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …