Κυριακή , Ιανουάριος 24 2021
elen
Home / Galleries / Παραλία Ποτάμι

Παραλία Ποτάμι

Η παραλία Ποτάμι είναι μια μεγάλη παραλία με βότσαλα και καθαρά καταγάλανα νερά.


Βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Σάμου μετά το λιμάνι Καρλοβάσου. Είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή με τα πόδια από το Καρλόβασι. Το έδαφος της αποτελείται από μικρά χαλίκια και είναι οργανωμένη. 

Πριν την παραλία αλλά και κατά μήκος αυτής θα βρείτε εστιατόρια και καφετέρειες, αλλά και όμορφα νυχτερινά μπαράκια για ποτό και μουσική. H παραλία ‘Ποτάμι’, είναι απο τις πιο γνωστές παραλίες στο Καρλόβασι, αλλα και γενικότερα στην Σάμο. Βρίσκεται μετά το Λιμάνι του Καρλοβασίου και σαν χαραχτηριστικό γνώρισμα έχει την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται πάνω απο την παραλία.
Κατά την επίσκεψη σας στην παραλία Ποτάμι, φροντίστε να κάνετε και μια βόλτα ξεκινώντας από τον ποταμό και φτάνοντας μέχρι τους διάσημους καταρράκτες της Σάμου. 
Η διαδρομή, από την παραλία Ποτάμι μέχρι τους καταράχτες είναι περίπου 2 χλμ., θα περάσετε μέσα από ένα πανέμορφο δάσος και τελικά θα καταλήξετε σε μια μικρή και γραφική λίμνη όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και να κάνετε βουτιές από τα ψηλά βράχια τριγύρω.
Αν την ξεχάσετε κατά την επίσκεψή σας στη Σάμο, θα έχετε αφήσει μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού!

{google_map}37.78981, 26.66375|zoom:12|width:100%|height:300|{/google_map} Η παραλία Ποτάμι είναι μια μεγάλη παραλία με βότσαλα και καθαρά καταγάλανα νερά. Βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Σάμου μετά το λιμάνι Καρλοβάσου. Είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή με τα πόδια από το Καρλόβασι. Το έδαφος της αποτελείται από μικρά χαλίκια και είναι οργανωμένη.  Πριν την παραλία αλλά και κατά μήκος αυτής θα βρείτε εστιατόρια και καφετέρειες, αλλά και όμορφα νυχτερινά μπαράκια για ποτό και μουσική. H παραλία 'Ποτάμι', είναι απο τις πιο γνωστές παραλίες στο Καρλόβασι, αλλα και γενικότερα στην Σάμο. Βρίσκεται μετά το Λιμάνι του Καρλοβασίου και σαν χαραχτηριστικό γνώρισμα έχει την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται πάνω απο την παραλία.…

Παραλία Ποτάμι - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 81%
Έδαφος παραλίας: Βότσαλο - 73%
Εσωτερικό παραλίας: Βότσαλο - 82%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Ναι - Πληρώνετε! - 61%
Μπαρ και καφέ μπαρ: Ναι - 66%
Εστιατόριο: Ναι - 64%
Βάθος βυθού: Βαθύς - 65%
Αίσθηση νερού: Κρύο - 63%
Αέρας - Κυματισμός: Μέτρια κύματα - 66%

69%

Βαθμός

Παραλία σε σχήμα καρδιάς. Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 4.24 ( 6 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …