Τετάρτη , Ιούλιος 8 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Πείτε μας τη γνώμη σας για τη νέα παραλιακή της Σάμου

Πείτε μας τη γνώμη σας για τη νέα παραλιακή της Σάμου

Σας αρέσει η νέα παραλιακή;

Νέα παραλιακή Ισως έπρεπε αυτή την ερώτηση να την είχαμε κάνει πριν δυό χρόνια! Από τότε που αποφασίστηκε να γίνει το μεγάλο αυτό έργο, κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι… Ή μάλλον για να κυριολεκτήσουμε, κύλισε πολύ θαλασσινό νερό στην παραλιακή. Την είπαμε Βενετία, τη διακωμωδήσαμε με γόνδολες, τη φωτογραφήσαμε με άκρως ειρωνικά σχόλια και  την περιμέναμε πολύυυυυυυυ καιρό! ΑΛΛΑ σιγά σιγά νομίζουμε ότι διαμορφώνεται η τελική της εικόνα, αν και πιστεύουμε ότι η ολοκλήρωσή της θα αλλάξει ακόμη αρκετές ημερομηνίες …παράδοσης!

Ένα είναι πάντως σίγουρο: Ότι είχαμε ένα “παιχνίδι” να παίξουμε οι Σαμιώτες για αρκετό χρόνο, σχολιάζοντας το στα όρια του τρολ στα facebook, εξετάζοντας το επιτόπου για να του βρούμε ατέλειες, γκρινιάζοντας το, καταγγέλοντας το, μελετώντας το υπό το πρίσμα σοφού με πτυχία και διδακτορικά γεωδεσίας, αρχιτεκτονικής, πολεοδομίας, μηχανολογίας και λίγο μετεωρολογίας αν άνοιγαν οι ουρανοί. Εμείς οι …υπεύθυνοι βρίσαμε τους ανεύθυνους και άσχετους επιστήμονες. (Ωχ, αυτόν βρήκατε να κάνει αυτή τη δουλειά;).
Μετρήσαμε εκατοντάδες (και λίγες λέω) γνώμες για το σχεδιασμό της: Άλλος την ήθελε στενή, άλλος με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, άλλος αεροδρόμιο, άλλος με πάρκιν, άλλος χωρίς… Ανάλογα με το συμφέρον του ή με το …πτυχίο του!

Και εν τέλει, νάτην στη μορφή αυτή που βλέπετε, γιατί μια γνώμη επικράτησε, γιατί δεν μπορούσε το πρωί να ήταν έτσι και το βράδυ αλλιώς..

Νέα παραλιακή

Ψηφίστε λοιπόν αν σας αρέσει ή δε σας αρέσει! Όχι γιατί θα την ξηλώσουν να την κάνουν όπως θέλετε, αλλά έτσι, για να δούμε τη γνώμη των συμπολιτών μας και πόση απόκλιση έχει η αισθητική μας από αυτήν των κατασκευαστών.
Ισως βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, ίσως όμως και να συνεχίσουμε το τρολάρισμα μέχρι να σβηστεί η μνήμη της παλιάς…

Για τους επιπλέον προβληματισμούς σας, συνδεθείτε μέσω facebook και αφήστε μας λίγο παρακάτω στη σελίδα  το δικό σας σχόλιο.

[yop_poll id=”8″ tr_id=””” show_results=”-1″]

Check Also

Τι θα ψηφίζατε αν γινόταν εκλογές το Σεπτέμβριο; Απαντήστε μας!

Υποθετικό (;) σενάριο εκλογών το Σεπτέμβριο! Αν ξαφνικά πάμε σε κάλπες, σκεφθήκατε τι θα ψηφίσετε; …