Παρασκευή , Ιανουάριος 24 2020
elen
Home / Videos / Παραλίες της Σάμου (video)

Παραλίες της Σάμου (video)

Το καλοκαίρι αυτό πέρασε…
Προγραμματίστε για το επόμενο, να δείτε και αυτές τις παραλίες της Σάμου, μακριά από τα κοινά βλέμματα, εκεί που θα νοιώσετε μόνοι! Εσείς και η θάλασσα…

Καταπράσινες βουνοπλαγιές που καταλήγουν σε εξωτικές παραλίες.Βοτσαλωτές στην πλειοψηφία τους, με  παγωμένα νερά και δέντρα που φτάνουν ως το κύμα, οι παραλίες της Σάμου είναι τόσο πολλές που το βασικό σας πρόβλημα θα είναι να αποφασίσετε σε ποια θα πρωτοπάτε.

Δαντελωτές ακτές, μια για κάθε γούστο, δεκάδες κι όμως μοναδικές! Απολαύστε καθαρά, κρυστάλλινα νερά, αμμουδιές και βότσαλα, πολύχρωμες εικόνες και αφεθείτε στον ήλιο του Αιγαίου… Το νησί αριθμεί πάνω από 100 παραλίες διαφόρων μεγεθών και χαρακτηριστικών. Όσοι επισκεφθούν το νησί με σκάφος σίγουρα θα μπορέσουν να ανακαλύψουν πολλούς μικρούς παραδεισένιους κολπίσκους. Όσοι αποφασίσουν να κάνουν πεζοπορικές διαδρομές θα εξερευνήσουν παρθένες παραλίες αλλά και όσοι μετακινούνται με τα μέσα μεταφοράς θα μείνουν έκπληκτοι από την ποικιλια και την ποικιλομαρφια που το νησί προσφέρει! Εδώ θα θαυμάσετε 45 παραλίες από τις οποίες θα διαλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν ώστε να καλύψετε κάθε προτίμησή σας.

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …