Πέμπτη , Φεβρουάριος 25 2021
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Γλυκόριζα

Παραλία Γλυκόριζα

Η παραλία Γλυκόριζα βρίσκεται λίγο πριν το Πυθαγόρειο και είναι μια από τις καλύτερες του νησιού. Αποτελείται από ένα μικρό κόλπο με ήσυχα και ζεστά νερά και στη στεριά δεσπόζει πολυτελή ξενοδοχείο με μεγάλη και μικρή πισίνα γιά παιδιά. Στην παραλία θα βρείτε όλες τις ανέσεις, ομπρέλλες, ξαπλώστρες, ντουζ, σκιά από αρμυρίκια αλλά και μπαρ και εστιατόριο, τα οποία μπορούν να σας φέρουν ποτά και φαγητό μέχρι εκεί που σπάει το μικρό κύμα. Διοργανώνου πολλές εκδηλώσεις και η εξυπηρέτηση είναι υψηλών προδιαγραφών.
Το έδαφος είναι άμμος μέσα και έξω, το νερό είναι ζεστό και στις δύο άκρες του κόλπου θα βρείτε βράχια τα οποία προσφέρονται για snorkelling με καταπληκτικό βυθό. Είναι διεθνώς  βραβευμένοι με γαλάζια σημαία, μία οικολογική αναγνώριση, η οποία παραχωρείται σε παραλίες, οι οποίες πληρούν άριστες προϋποθέσεις υγιεινής, όπως η καθαριότητα, και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Το  όνομά της είναι  από το αυτοφυές φυτό γλυκόριζα, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για την παρασκευή φαρμάκων. Είναι πρόδηλη, λοιπόν, η πεποίθηση μας ότι η διαμονή σας εδώ θα είναι εξίσου ευεργετική με τη γλυκόριζα και πιστεύουμε πως είναι η τέλεια θεραπεία για το άγχος και τη ρουτίνα.
Είναι μια κοσμοπολίτικη παραλία που θα σας αρέσει και τη συστήνουμε ανεπιφύλλακτα!

{google_map}37.69415, 26.96345|zoom:14|width:100%|height:300|{/google_map} Η παραλία Γλυκόριζα βρίσκεται λίγο πριν το Πυθαγόρειο και είναι μια από τις καλύτερες του νησιού. Αποτελείται από ένα μικρό κόλπο με ήσυχα και ζεστά νερά και στη στεριά δεσπόζει πολυτελή ξενοδοχείο με μεγάλη και μικρή πισίνα γιά παιδιά. Στην παραλία θα βρείτε όλες τις ανέσεις, ομπρέλλες, ξαπλώστρες, ντουζ, σκιά από αρμυρίκια αλλά και μπαρ και εστιατόριο, τα οποία μπορούν να σας φέρουν ποτά και φαγητό μέχρι εκεί που σπάει το μικρό κύμα. Διοργανώνου πολλές εκδηλώσεις και η εξυπηρέτηση είναι υψηλών προδιαγραφών. Το έδαφος είναι άμμος μέσα και έξω, το νερό είναι ζεστό και στις δύο άκρες του…

Παραλία Γλυκόριζα - Βαθμολογία

Πρόσβαση - Αυτοκίνητο, πόδια - 85%
Εδαφος παραλίας - Βότσαλο, άμμος - 73%
Εσωτερικό παραλίας - Άμμος - 82%
Ομπρέλλες, ξαπλώστρες - Ναι, πληρώνετε! - 65%
Μπαρ, Καφέ μπαρ - Ναι - 80%
Εστιατόριο - Ναι - 73%
Βάθος βυθού Ρηχό - 73%
Αίσθηση νερού - Ζεστό - 74%
Αέρας, Κυματισμός - Ήρεμη θάλασσα - 84%

77%

Βαθμός

Μια κοσμοπολίτικη παραλία που θα σας αρέσει. Δώστε κι εσείς τη δική σας ψήφο!

Like
User Rating: 4.6 ( 2 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …