Κυριακή , Ιανουάριος 24 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Η Μεγαλύτερη έκθεση γάμου στην Ελλάδα είναι πλέον.. Online

Η Μεγαλύτερη έκθεση γάμου στην Ελλάδα είναι πλέον.. Online

Η Έκθεση με περισσότερους από 750 Επαγγελματίες Γάμου ονομάζεται … The Wedding Experts

Εδώ και 2.5 μήνες ένα εξαιρετικό Startup Project έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ελληνική Αγορά. Ο λόγος για την online-πλατφόρμα The Wedding Experts – www.theweddingexperts.gr.

Παντρεύεσαι και βαρέθηκες τον ποδαρόδρομο για να βρεις επαγγελματίες γάμου σε κάθε γωνιά της Αθήνας και όλης της Ελλάδας;

Δηλώνοντας τα μελλόνυμφα ζευγάρια το γάμο τους στην πλατφόρμα λαμβάνουν αυτόματα προσφορά και portfolio ( φάκελος με άλλες δουλειές ) από καταξιωμένους επαγγελματίες γάμου που έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα.

Η λίστα έχει κατηγορίες όπως : Κτήματα Γάμου, Φωτογράφους Γάμου, Ανθοστολισμό, Νυφικά , Μπομπονιέρες, Make Up Artists, Nail Artists, Κοσμήματα, Ταξιδιωτικά Γραφεία και πολλές ακόμη υπηρεσίες για το γάμο.

Το θετικό για τους επαγγελματίες γάμου είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά πλέον για να βρίσκουν ζευγάρια, καθώς η μεγαλύτερη “έκθεση” στην Ελλάδα πλέον λειτουργεί για αυτούς αρκεί να κάνουν μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα για να γνωρίσουν τους επόμενους πελάτες τους.

diy-outdoor-wedding Γι αυτό το λόγο λοιπόν θα διαθέσω λίγο χρόνο για αυτό το αφιέρωμα μιας και πριν από λίγα χρόνια που παντρεύτηκα δεν υπήρχαν τέτοια εργαλεία και μας έφαγε ο ποδαρόδρομος βλέποντας κάποιες φορές ανούσιες δουλειές μέχρι να αποφασίσουμε.
Από μία πρώην μελλόνυμφο προς όλες τις νύφες!

Πηγή: exodos24

Check Also

Nostos 2017 και Σαμιώτικο κρασί

Σε έναν νόστο, έναν «γυρισμό», αφιερώνει ένα ολόκληρο έπος ο Όμηρος. Η έκφραση «νοστέω ες …