Πέμπτη , Ιούλιος 2 2020
elen
Home / Ειδήσεις / “Μαγεύτηκα από τις ομορφιές της Σάμου” δήλωσε η Φιλανδέζα νικήτρια του διαδικτυακού διαγωνισμού της Σάμου

“Μαγεύτηκα από τις ομορφιές της Σάμου” δήλωσε η Φιλανδέζα νικήτρια του διαδικτυακού διαγωνισμού της Σάμου

Μια Φιλανδέζα ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού « An island through your eyes» που διεξήχθη μέσω της νέας ιστοσελίδας της ΠΕ Σάμου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου www.discoversamos.gr. 

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να προσελκύσει κυρίως συμμετέχοντες εκτός Ελλάδας που αγαπούν τα ταξίδια και την φωτογραφία.

Το βραβείο του νικητή ήταν μια εβδομάδα διακοπών στη Σάμο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, με μοναδική «υποχρέωση» να φωτογραφίσει τις ομορφιές του νησιού και να τις μοιραστεί στα social media. .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος, δέχτηκε  στο γραφείο του  την  Φινλανδή νικήτρια κ. Tuija Haapaniemi-Seppälä,  η οποία εκτός από δασκάλα είναι και blogger. « Πάντα διάλεγα κάθε χρόνο ένα διαφορετικό μέρος για διακοπές.

Όμως από τότε που ήρθα για πρώτη φορά στη Σάμο, μαγεύτηκα τόσο πολύ από τις ομορφιές και την αύρα του νησιού αλλά και τους ανθρώπους της, που τώρα είναι η έκτη φορά που την επισκέπτομαι.
Η δεύτερη μέσα στο ίδιο καλοκαίρι και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτό.» Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε: « Οι προσπάθειες μας για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για το νησί μας συνεχίζονται αδιάκοπα. Μέσα από σύγχρονους τρόπους προβολής και στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας καταφέραμε να περιορίσουμε την πτώση του τουρισμού. Σίγουρα οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, για αυτό ζητάμε να σταθούν στο πλευρό μας όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού.
Όλοι μαζί μέσα από μια ειλικρινή συνεργασία μπορούμε να αναδείξουμε τη Σάμο ως τουριστικό προορισμό και να της δώσουμε τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.
Όσον αφορά τη νικήτρια του διαγωνισμού, της εύχομαι καλή διαμονή και να χαρεί όσες περισσότερες από τις ομορφιές του νησιού μπορεί.»

Πηγή : ert.gr

Check Also

Καλοκαιρινός διαδικτυακός διαγωνισμός An Island Through Your Eyes για Δωρεάν διακοπές στην Σάμο

Συνεχίζοντας την προσπάθεια τόνωσης το τοπικής οικονομίας και προώθησης του τουριστικού προϊόντος η Περιφερειακή Ενότητα …