Τρίτη , Αύγουστος 4 2020
elen
Home / Galleries / Παραλία Μικρό Σεϊτάνι

Παραλία Μικρό Σεϊτάνι

Η παραλία Μικρό Σεϊτάνι βρίσκεται στη βορειοδυτική Σάμο, μετά το Καρλόβασι.

Η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται μόνο με τα πόδια, από ένα δύσκολο και μικρό μονοπάτι που πρέπει να το αναζητήσεις πολύ. Οι ντόπιοι βάζουν συχνά πινακίδες και “βέλη”, αλλά άλλο τόσο συχνά κάποιοι άλλοι τις αφαιρούν ή τις σβήνουν, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να χάνουν τη διαδρομή.

Το περπάτημα -ανάλογα με το ρυθμό- διαρκεί περίπου μισή ώρα και θέλει προσοχή γιατί το μονοπάτι δεν είναι καθόλου ομαλό. Η φύση βέβαια είναι φανταστική και η παραλία σε αποζημιώνει στην πρώτη θέα από ψηλά. Δεν είναι οργανωμένη και πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα και φυσικά αρκετό νερό! Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και πολύχρωμη, τα βράχια επιβλητικά, και η φωτογραφική μηχανή εντελώς απαραίτητη.
Εξωτερικά η παραλία έχει όμορφο βότσαλο και εσωτερικά πέτρες και μια μεγάλη πέτρινη πλάκα στο αριστερό της μέρος. Όταν έχει κύμα (συχνά) χρειάζεται μεγάλη προσοχή η δεξιά της πλευρά που βρίσκεται κοντά στα ψηλά βράχια.

Συχνά θα δείτε σκηνές κατασκήνωσης αλλά και γυμνιστές που χαίρονται την επαφή του νερού εντελώς απομονωμένοι.

Η παραλία Μικρό Σεϊτάνι βρίσκεται στη βορειοδυτική Σάμο, μετά το Καρλόβασι. {google_map}37.77700, 26.64671|zoom:12|width:100%|height:300|{/google_map} Η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται μόνο με τα πόδια, από ένα δύσκολο και μικρό μονοπάτι που πρέπει να το αναζητήσεις πολύ. Οι ντόπιοι βάζουν συχνά πινακίδες και "βέλη", αλλά άλλο τόσο συχνά κάποιοι άλλοι τις αφαιρούν ή τις σβήνουν, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να χάνουν τη διαδρομή. Το περπάτημα -ανάλογα με το ρυθμό- διαρκεί περίπου μισή ώρα και θέλει προσοχή γιατί το μονοπάτι δεν είναι καθόλου ομαλό. Η φύση βέβαια είναι φανταστική και η παραλία σε αποζημιώνει στην πρώτη θέα από ψηλά. Δεν είναι οργανωμένη και πρέπει…

Παραλία Μικρό Σεϊτάνι - Βαθμολογία

Πρόσβαση: πόδια (2,5 km) - 53%
Έδαφος παραλίας: Βότσαλο - 74%
Εσωτερικό παραλίας: Πέτρες - 62%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Οχι - 0%
Μπαρ και καφέ μπαρ: Οχι - 0%
Εστιατόριο: Οχι - 0%
Βάθος βυθού: Βαθύς - 66%
Αίσθηση νερού: Δροσερό - 77%
Αέρας - Κυματισμός: Μέτρια κύματα - 67%

44%

Βαθμός

Η φύση είναι φανταστική και η παραλία σε αποζημιώνει. Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 4.23 ( 2 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …