Τετάρτη , Ιανουάριος 22 2020
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Λιβαδάκι

Παραλία Λιβαδάκι

Στη βορειοανατολική Σάμο υπάρχει η μικρή αλλά όμορφη παραλία Λιβαδάκι, στριμωγμένη μέσα σε ένα στενό κόλπο του νησιού, με ήρεμη και ζεστή θάλασσα.

Η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται από την πόλη της Σάμου προς την περιοχή Κότσικα και Αγία Παρασκευή. Μικρό μειονέκτημα της είναι τα τελευταία χιλιόμετρα (τρία) δύσβατου χωματόδρομου ο οποίος  χρειάζεται προσοχή και αργή κίνηση. 100 μέτρα παραλία που κλείνεται από βράχους δεξιά και αριστερά και στο βάθος υπάρχει ένα μικρό νησάκι που σου δημιουργεί την αίσθηση της λίμνης. Η παραλία έχει άμμο, γαλάζια, ρηχά, εξωτικά νερά .
Φθάνοντας, η  παραλία όμως θα σας ανταμείψει γιατί είναι πλήρως οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλλες, φοίνικες για σκιά και διαθέτει μπαρ με μουσική ποτό και φαγητό.Με ωραία μουσική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα κάτω από τις ομπρέλες στο Λιβαδάκι θα δροσιστείτε με υπέροχα κοκτέιλ, ποτά και κρύες μπύρες και θα απολαύσετε νόστιμα σνακ και φρέσκες δροσερές σαλάτες!

Οι άνθρωποι που τη διαχειρίζονται είναι καλοί επαγγελματίες και θα σας προσφέρουν κάθε άνεση. Η θάλασσα είναι αμμώδης μέσα και έξω και μπορείτε να κολυμπήσετε άνετα κατά μήκος του κόλπου σε ζεστά και καθαρά νερά.

{google_map}37.79448, 26.98493|zoom:12|width:100%|height:300|{/google_map} Στη βορειοανατολική Σάμο υπάρχει η μικρή αλλά όμορφη παραλία Λιβαδάκι, στριμωγμένη μέσα σε ένα στενό κόλπο του νησιού, με ήρεμη και ζεστή θάλασσα. Η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται από την πόλη της Σάμου προς την περιοχή Κότσικα και Αγία Παρασκευή. Μικρό μειονέκτημα της είναι τα τελευταία χιλιόμετρα (τρία) δύσβατου χωματόδρομου ο οποίος  χρειάζεται προσοχή και αργή κίνηση. 100 μέτρα παραλία που κλείνεται από βράχους δεξιά και αριστερά και στο βάθος υπάρχει ένα μικρό νησάκι που σου δημιουργεί την αίσθηση της λίμνης. Η παραλία έχει άμμο, γαλάζια, ρηχά, εξωτικά νερά . Φθάνοντας, η  παραλία όμως θα σας ανταμείψει γιατί είναι…

Παραλία Λιβαδάκι - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 46%
Έδαφος Παραλίας: Άμμος - 75%
Εσωτερικό παραλίας: Άμμος - 88%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Ναι - 77%
Μπαρ, Καφέ Μπαρ: Ναι - 73%
Εστιατόριο: Όχι - 0%
Βάθος βυθού: Ρυχός - 45%
Αίσθηση νερού: Σχετικά ζεστό - 65%
Αέρας - Κυματισμός:Χωρίς κύμα - 54%

58%

Βαθμός

Η θάλασσα είναι αμμώδης μέσα και έξω. Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 2.85 ( 1 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …