Κυριακή , Μάρτιος 7 2021
elen
Home / Galleries / Παραλία Μικρή και Μεγάλη Λάκκα

Παραλία Μικρή και Μεγάλη Λάκκα

Ανατολικά της Σάμου και σε απόσταση 7 περίπου χιλιομέτρων  από την πρωτεύουσα βρίσκονται οι παραλίες Μικρή και Μεγάλη Λάκκα. Είναι παραλίες με βαθιά νερά, ιδανικές για ψάρεμα και ψαροντούφεκο.Η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια από την παραλία της Μουρτιάς, ή με βάρκα. Τα νερά είναι όμορφα καθαρά και ζεστά και η αμμουδιά καθαρή. Θα βρείτε συχνά παρέες και οικογένειες οι οποίες πηγαίνουν κυρίως με σκάφη για μπάνιο και πικνικ. Αν περνάτε πεινασμένοι θα σας φιλέψουν οπωσδήποτε!

Καΐκια από το Πυθαγόρειο διοργανώνουν θαλάσσιες εκδρομές στις μαγευτικές παραλίες του νησιού Τσόπελα, Μικρή και Μεγάλη Λάκκα. Το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και σε παραλίες απρόσιτες και σαγηνευτικές αποτελεί μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Η μικρή Λάκκα ,είναι  πανέμορφη παραλία με βαθιά καθαρά νερά σε άγριο, βραχώδες τοπίο, στο οποίο φτάνει κανείς μέσα από πυκνόφυτο μονοπάτι.

Η μεγαλη Λάκκα,είναι μια από τις  απόμακρες αλλά εκπληκτικής ομορφιάς παραλίες του νησιού. Έχει προσβάση από θάλασσα ή με πεζοπορία.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο νησί υπάρχουν παραλίες διαφόρων τύπων που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις. Θα βρείτε μεγάλες αμμουδιές, βοτσαλωτές ακρογιαλιές, κλειστούς όρμους κι απάνεμα λιμανάκια. Είναι φυσικές χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση και εκμετάλλευση.

 

Ανατολικά της Σάμου και σε απόσταση 7 περίπου χιλιομέτρων  από την πρωτεύουσα βρίσκονται οι παραλίες Μικρή και Μεγάλη Λάκκα. Είναι παραλίες με βαθιά νερά, ιδανικές για ψάρεμα και ψαροντούφεκο.Η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια από την παραλία της Μουρτιάς, ή με βάρκα. Τα νερά είναι όμορφα καθαρά και ζεστά και η αμμουδιά καθαρή. Θα βρείτε συχνά παρέες και οικογένειες οι οποίες πηγαίνουν κυρίως με σκάφη για μπάνιο και πικνικ. Αν περνάτε πεινασμένοι θα σας φιλέψουν οπωσδήποτε! Καΐκια από το Πυθαγόρειο διοργανώνουν θαλάσσιες εκδρομές στις μαγευτικές παραλίες του νησιού Τσόπελα, Μικρή και Μεγάλη Λάκκα. Το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου…

Παραλία Μικρή και Μεγάλη Λάκκα - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Πόδια, σκάφος - 23%
Εδαφος: Βότσαλο-Αμμος - 79%
Βυθός: Άμμος - 82%
Ομπρέλλες:Οχι (ναι στη μεγάλη) - 0%
Μπαρ και καφέ μπαρ: Οχι - 0%
Εστιατόριο: Οχι - 0%
Βάθος θαλάσσης: Ρηχά - 16%
Αίσθηση νερού: Ζεστό - 52%
Αέρας-κύμα: Χωρίς κύμα - 45%

33%

Βαθμός

Παραλίες με βαθιά νερά, ιδανικές για ψάρεμα και ψαροντούφεκο.Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …