Σάββατο , Ιανουάριος 16 2021
elen
Home / Παραλίες / Παραλία Λεμονάκια

Παραλία Λεμονάκια

Παραλία Λεμονάκια

Η παραλία Λεμονάκια είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες της Βόρειας Σάμου!

Απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το Κοκκάρι και 12 από τη Σάμο (Βαθύ). Το χρώμα των νερών της είναι καταπληκτικό! Θυμίζει την “Γαλάζια λίμνη” με τις πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις  των κατακάθαρων νερών της.
Βρίσκεται σε ένα μικρό και κλειστό κόλπο με εύκολη πρόσβαση, είτε από σύντομο κατηφορικό δρόμο στην αρχή της, είτε με αυτοκίνητο στο τέλος της με πολύ μικρό όμως πάρκιν.
Εξωτερικά έχει όμορφο βότσαλο, όπως και ο βυθός της με νερά βαθιά και καταγάλανα! Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες (πληρώνετε) και σας εγγυάται τα καλύτερα μακροβούτια της ζωής σας… Καφέ και φαγητό θα βρείτε καλό που θα το απολαύσετε μετά το μπάνιο σας.
Σας τη συστήνουμε!

Παραλία Λεμονάκια {google_map}37.78272, 26.87602|zoom:13|width:100%|height:300|{/google_map} Η παραλία Λεμονάκια είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες της Βόρειας Σάμου! Απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το Κοκκάρι και 12 από τη Σάμο (Βαθύ). Το χρώμα των νερών της είναι καταπληκτικό! Θυμίζει την "Γαλάζια λίμνη" με τις πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις  των κατακάθαρων νερών της. Βρίσκεται σε ένα μικρό και κλειστό κόλπο με εύκολη πρόσβαση, είτε από σύντομο κατηφορικό δρόμο στην αρχή της, είτε με αυτοκίνητο στο τέλος της με πολύ μικρό όμως πάρκιν. Εξωτερικά έχει όμορφο βότσαλο, όπως και ο βυθός της με νερά βαθιά και καταγάλανα! Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες (πληρώνετε)…

Παραλία Λεμονάκια - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 76%
Έδαφος Παραλίας: Βότσαλα - 61%
Εσωτερικό παραλίας: Άμμος - 69%
Ομπρέλλες - Ξαπλώστρες: Ναι - 71%
Μπαρ, Καφέ Μπαρ: Ναι - 72%
Εστιατόριο: Ναι - 53%
Βάθος βυθού: Ρηχή - 64%
Αίσθηση νερού: Ζεστό - 70%
Αέρας - Κυματισμός: Χωρίς κύμα - 64%

67%

Βαθμός

Θυμίζει την "Γαλάζια λίμνη" με τις πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις των νερών της. Δώστε τη δική σας βαθμολογία.

Like
User Rating: 4.18 ( 3 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …