Παρασκευή , Οκτώβριος 23 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Λευκή νύχτα στη Σάμο στις 26 Ιουλίου

Λευκή νύχτα στη Σάμο στις 26 Ιουλίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις της “Λευκής Νύχτας” που έγιναν στη Σάμο στις 26 Ιουλίου 2014.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε τους εμπορικούς δρόμους, την Λευκή νύχτα στην παραλιακή λεωφόρο διασκεδάζοντας με διάφορα συγκροτήματα που το καθένα έπαιζε διαφορετικό είδος μουσικής. Κάθε εμπορική γειτονιά είχε διοργανώσει κάτι διαφορετικό. Αυτό που έρεε άφθονο ήταν το σαμιώτικο κρασί, όπως και οι λουκουμάδες και οι τηγανίτες ενώ στην πλατεία Πυθαγόρα στήθηκε καζάνι με την πατροπαράδοτη «γιορτή», το τοπικό έδεσμα που μοιράζεται εν αφθονία στα πανηγύρια.Υπήρξαν επίσης εκθέσεις με παραδοσιακά σαμιώτικα προϊόντα ώστε να τα γνωρίσουν και οι ξένοι κυρίως από το κρουαζιερόπλοιο που υπήρχε στο λιμάνι.

Ο εμπορικός σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με άλλους συλλόγους οργάνωσαν άψογα τη βραδιά και έδωσαν υποσχέσεις και για άλλες δραστηριότητες, με στόχο να αναδείξουν την πόλη και το νησί και να τα ξυπνήσουν από τον ύπνο του δικαίου που έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια. Αυτό που δήλωσαν οι διοργανωτές είναι ότι ο στόχος της εκδήλωσης, που δεν ήταν άλλος από το να γεμίσει ξανά η πόλη της Σάμου με κόσμο όπως ήταν πριν την δεκαετία του ’90, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί την αρχή για να ακολουθήσουν πολλές ακόμη και καλύτερες εκδηλώσεις.

Όλη η πόλη κατακλύστηκε από πλήθος ντόπιων και ξένων (αλήθεια που ήταν τόσο καιρό;) που έφαγαν, διασκέδασαν, χόρεψαν, ψώνισαν και χάρηκαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες…

Check Also

Πάμε Σάμο για διακοπές, αλλιώς!

Διακοπές στη Σάμο αλλιώς! Η Σάμος είναι το νησί όπου βασιλεύουν ο θρύλος και η …