Τρίτη , Ιανουάριος 26 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Κουίζ: Πόσο Σαμιώτης είσαι; 49+1 ερωτήσεις για να δεις με εικόνες αν αναγνωρίζεις τη Σάμο!

Κουίζ: Πόσο Σαμιώτης είσαι; 49+1 ερωτήσεις για να δεις με εικόνες αν αναγνωρίζεις τη Σάμο!

Εμείς οι Σαμιώτες είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας και το δείχνουμε παντού!

Σαν φιλόξενος λαός που είμαστε, μας “βγαίνει” πάντα να ξεναγούμε τους επισκέπτες μας και να τους δείχνουμε όλα τα αξιοθέατα του νησιού, αρχίζοντας από τις φυσικές ομορφιές τους και φθάνοντας στις λεπτομέρειες της ιστορίας του!
Σας έχει τύχει μήπως να σας ζητήσει κάποιος μια πληροφορία για τη Σάμο και να …διστάσατε να απαντήσετε; Είτε γιατί δεν τη γνωρίζετε, είτε από φόβο μην τον στείλετε σε λάθος σημείο;
Αυτό δεν ταιριάζει σε ένα Σαμιώτη και δεν είναι καλό να σας συμβαίνει!

Παρακάτω θα βρείτε ένα κουίζ από 49+1 ερωτήσεις γύρω από τη Σάμο. Απαντήστε προσεχτικά και στο τέλος δείτε αν θα ήσασταν καλοί ξεναγοί για τους επισκέπτες σας. Και που ξέρετε, αν είστε πολύ καλοί, μπορείτε να το κάνετε και επάγγελμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλοι εσείς που συμμετέχετε στο κουίζ, ανεξάρτητα από το πλήθος των σωστών απαντήσεων, μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το πολύ όμορφο βιβλίο “Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε“, του Ανδρέα Λαγού, προσφορά από τον κ. Σταύρο Βασιλείου.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλό: Γράψτε το όνομα σας στο χώρο των σχολίων, ΜΟΛΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ σε όλες τις ερωτήσεις και δείτε τα αποτελέσματα.

oi-gefseis-poy-megalosame

Παρατηρείστε προσεχτικά τις εικόνες και απαντήστε άμεσα. Το κουίζ έχει μικρό χρονικό όριο 8 λεπτών (480 δευτερολέπτων) γι αυτό δεν πρέπει να καθυστερείτε στις απαντήσεις!

(Καθώς θα ξεκινήσετε το κουίζ, στο κάτω δεξιό άκρο της σελίδας μπορείτε να δείτε τον υπόλοιπο χρόνο που σας μένει)

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!

Check Also

Τι θα ψηφίζατε αν γινόταν εκλογές το Σεπτέμβριο; Απαντήστε μας!

Υποθετικό (;) σενάριο εκλογών το Σεπτέμβριο! Αν ξαφνικά πάμε σε κάλπες, σκεφθήκατε τι θα ψηφίσετε; …