Τετάρτη , Ιανουάριος 27 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Αφιερώματα / Τα καλύτερα του Ηραίου

Τα καλύτερα του Ηραίου

Η ρομαντικότερη θέα, η ωραιότερη περαντζάδα, το καλύτερο φαγητό και όλα όσα κάνουν το Ηραίο αυτό που είναι: Την ομορφότερη γειτονιά της Σάμου. Βρήκαμε τα καλύτερα του Ηραίου και σας τα παρουσιάζουμε.

Τα έχει όλα: Και πλακόστρωτα σοκάκια για περαντζάδες παρέα με τους τουρίστες, και υπέροχα νεοκλασικά, και ταρατσούλες που κοιτάζουν στη θάλασσα, και καλό φαγητό αν ξέρεις να αποφύγεις τις τουριστοπαγίδες. Καλωσήρθατε στην ομορφότερη γειτονιά της Σάμου. Ικανοποιεί τους πάντες σαν προορισμός: από οικογένειες μέχρι singles και από νεαροπαρέες μέχρι ερωτευμένα ζευγαράκια. Το Ηραίον  έχει κάτι για όλους και όλοι μπορούν να περάσουν καλά.
Από σούπερ παραλίες μέχρι μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και εξαιρετικό φαγητό

Η πιο νησιώτικη γωνιά: Είναι προφανώς η πλατεία, μια σταλιά  Σαμιώτικου Αιγαίου, με τα  σπιτάκια τους, τα μπλε, πράσινα, πορτοκαλί, παράθυρα  και τις αυλές με τις  βουκαμβίλιες ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Το πιο χρωματιστά σοκάκια: Το χωριό αναπτύσσεται συνεχώς και είναι το καλύτερο της  Σάμου από πλευράς ρυμοτομίας. Έχει ένα όμορφο σχέδιο με τα σπίτια φτιαγμένα σε όμοια οικόπεδα και μπορεί να τα παρατηρήσει εύκολα ο ταξιδιώτης αεροπλάνου όταν αυτό πλησιάζει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος» της Σάμου. Το χρώμα βασιλεύει παντού

Το ωραιότερο σημείο για να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα: Δίπλα στην θάλασσα, κάνει φαντασμαγορικό το κάδρο εκεί γύρω στο ηλιοβασίλεμα.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου : Ένα από τα 18 Ελληνικά μνημεία παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, με την περίφημη κολόνα του ναού της Ήρας.

Δειτε φωτογραφίες με το φακό του iSamos!

 

Όσο απεχθές κι αν έχει καταντήσει το κλισέ «νομίζεις ότι βρίσκεσαι [συμπληρώστε όνομα πόλης/ μέρους/ γεωγραφικής περιοχής που νομίζετε ότι θα μπορούσε και να μοιάζει ελαφρώς με αυτήν που προσπαθείτε να περιγράψετε]», στο Ηραίο δεν μπορείτε να το αποφύγετε:

Τα σπιτάκια, τα μπλε παραθυρόφυλλα και τα γλαστράκια με τους βασιλικούς και κάθε βήμα ανάμεσα σε φουντωτές βουκαμβίλιες σίγουρα θυμίζουν ότι βρίσκεσαι στη Σάμο!

Check Also

Στο επίπεδο επιτήρησης 2 βρίσκεται η Σάμος για τον κορονοϊό

Τον νέο επικαιροποιημένο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, από το …