Δευτέρα , Αύγουστος 19 2019
elen
Breaking News
Home / Videos / Η Σάμος του Πυθαγόρα και της αμπέλου. Ντοκιμαντέρ
Πυθαγόρειο

Η Σάμος του Πυθαγόρα και της αμπέλου. Ντοκιμαντέρ

Η Σάμος του Πυθαγόρα και της αμπέλου είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατερινόπουλου όπου μεταφέρει τον θεατή στην Σάμο και τον ξεναγεί στην ιστορία τον πολιτισμό αλλά και στην απλότητα των καθημερινών κατοίκων που οι ασχολίες τους είναι η καλλιέργεια της αμπέλου η παραγωγή κρασιού και η συλλογική δουλειά μέσα από την ΄Ένωση των συνεταιρισμών του νησιού, ακτές παραλίες και ενδιαφέροντα καλύπτουν την προσπάθεια αυτή που θα συμμετέχει σε φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Ευρώπης το 2016.
Το ντοκιμαντέρ ΣΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ θα ταξιδεύσει στα φεστιβάλ της Ευρώπης με σκοπό να αναδείξει το νησί και να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για επισκέψεις και διακοπές.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατερινόπουλος αναφέρει στο κανάλι του στο Youtube ότι: “Οι συνεργάτες μου και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και εθελοντές στην όμορφη Σάμο που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων όπως την ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ για την συμμετοχή τους στις δραματοποιήσεις, τον επίσημο χορηγό ΕΟΣ Σάμου , την HELLENIC SEA WAYS , ASTRA AIRLINES, ARAMIS rent a car Samos, hotel Samos, hotel Santa Caterina. Η προσπάθεια αυτή είχε εθελοντικό σκοπό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της δημοσιογράφου κυρίας Μαργαρίτας Ικαρίου όπως και του κέντρου Μάθησης Αιγαίου που διευθύνει ο κύριος Παναγιώτης Αθανασόπουλος στη Σάμο, τους ευχαριστούμε όλους.

” Πηγή: YouTube

Check Also

Διάκριση μαθήτριας του Πυθαγορείου σε πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής

Διάκριση μαθήτριας του Πυθαγορείου σε πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Πυθαγορείου υπερήφανα ανακοινώνει ότι η μαθήτρια της …