Πέμπτη , Φεβρουάριος 25 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Η ανακαινισμένη και εντυπωσιακή παραλία “Αστερίας” στο Πυθαγόρειο
Παραλία Αστερίας

Η ανακαινισμένη και εντυπωσιακή παραλία “Αστερίας” στο Πυθαγόρειο

Γράφουμε αυτές τις γραμμές τονίζοντας ότι το κείμενο μας δεν είναι διαφημιστικό! Δεν έχουμε πρόθεση στις σελίδες του www.isamos.gr να διαφημίσουμε με αμοιβή προς το παρόν, κανένα Σαμιώτη επαγγελματία, και θέλουμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλους επαινώντας κάθε καλή τους προσπάθεια!

Αλλά μας έκανε εντύπωση -και το παραθέτουμε εδώ- η ευχάριστη μορφή που πήρε η παραλία «Αστερίας» στο Πυθαγόρειο.

Για αυτό και ζητήσαμε την άδεια από το διευθυντή της επιχείρησης κ. Πέτρο Κολλάρα να γράψουμε τις εντυπώσεις μας.

Ναταλία ΓερμανούΗ φετεινή όψη της παραλίας είναι εντυπωσιακή και άψογη. Καινούργιες ξαπλώστρες (αληθινά κρεββάτια) καινούργιες ομπρέλλες, ατομικές πετσέτες και …πολύ καθαριότητα! Η παραλία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξακουστές παραλίες των πλέον τουριστικών νησιών και μας θυμίζει λίγο το Καλό Λιβάδι της Μυκόνου με όλη την υπερβολή της σύγκρισης… 🙂
Στον αντίποδα βέβαια έχει τη μίσθωση που κοστίζει τρία ευρώ για την ξαπλώστρα, αλλά πιστέψτε μας, το ποσό θεωρείται ελάχιστο μπροστά σε αυτά που προσφέρει η επιχείρηση!

Ομορφο μπαρ, προσεγμένα ποτά και αναψυκτικά, δυνατή μουσική που έλκει τη νεολαία και πολλή διάθεση από τους υπεύθυνους για κάτι ξεχωριστό, είναι τα χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι η καλή προσπάθεια πάντα αμείβεται. Το μεγάλο πλεονέκτημα παραμένει πάντα η καθαρή και ζεστή θάλασσα που κατακλύζεται κυρίως με νεαρά και εντυπωσιακά κορμιά!

 Εντύπωση κάνει και ο προγραμματισμός για τα events του καλοκαιριού. Όπως πληροφορηθήκαμε, η Ναταλία Γερμανού είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ξεκινά τη σειρά, την Κυριακή στις 28 Ιουνίου. Η συνέχεια από ότι μαθαίνουμε θα είναι εντυπωσιακή. Αναμείνατε στις οθόνες σας…

Δείτε φωτογραφίες από τον Αστερία:

[masterslider id=”61″]

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …