Πέμπτη , Φεβρουάριος 25 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Η Γερμανική Condor Airlines εντάσσει τη Σάμο στους προοροσμούς της από το 2017

Η Γερμανική Condor Airlines εντάσσει τη Σάμο στους προοροσμούς της από το 2017

Με δελτίο τύπου η Περιφερειακή ενότητα Σάμου μας πληροφορεί ότι η Γερμανική Condor Airlines εντάσσει τη Σάμο στους προοροσμούς της από το 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ CONDOR AIRLINES ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΑΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κ. Oliver Sandig, Manager External Affairs & Route Development της εταιρείας, στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νίκο Κατρακάζο, η γερμανική αεροπορική εταιρεία CONDOR αποφάσισε ένας από τους δύο νέους Ελληνικούς προορισμούς που θα εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα για το 2017 να είναι η Σάμος. Η εταιρεία σε πρώτη φάση θα πετάει κάθε Τρίτη από Φρανκφούρτη ενώ στα σχέδια της είναι πτήσεις και από το Μόναχο και άλλες γερμανικές πόλεις.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά « Καλωσορίζουμε την CONDOR στο νησί μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αεροπορική εταιρεία που εκτός από την εξυπηρέτηση των tour operators διαθέτει θέσεις προς πώληση σε ανταγωνιστικές τιμές σε μεμονωμένους πελάτες και αυτό είναι σημαντικό, εάν σκεφτεί κανείς την αξία της γερμανικής αγοράς για τα νησιά μας. Σημαντική είναι και η διαφήμιση που η εταιρεία θα κάνει για τον προορισμό. Η προσπάθεια συνεχίζεται.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

condor-airlines2Πληροφορίες:
Η Discover the World Marketing αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της CONDOR AIRLINES (DE) , στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το δίκτυο της εταιρίας καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά, Καραιβική, Κανάρια Νησιά και Μαρόκο, καθιστώντας την έτσι, μια απο τις κορυφαίεςαεροπορικές εταιρείες τουρισμού στον κόσμο.

Η ετήσια μετακίνηση των επιβατών της CONDOR υπολογίζεται σε πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες. Ο στόλος της αποτελείται από Boeing 767-300ER, Boeing 757-300 και Airbus A320-200. H τεχνική συντήρηση των αεροσκαφών πραγματοποιείται στα πρότυπα της Lufthansa και ως εκ τούτου εγγυάται τηνκαλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι καθημερινοί έλεγχοι γίνονται από τεχνικούς της CONDOR και σε ορισμένους μεμονωμένους σταθμούς, από προσωπικό της Lufthansa.

Η Condor συνδεέει 10 ελληνικούς προορισμούς (Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κω, Πρέβεζα, Ρόδο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Κύπρο) με τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας, από Απρίλιο έως Οκτώβριο.

DISCOVER THE WORLD MARKETING, 151, Kyprou Ave., 16451 Argyroupoli, Athens, Greece. Tel: +30 210 9690167

Check Also

Σάμος: Χίλιες και μία… τοπικές γεύσεις!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή των ντόπιων παραγωγών, ο τουρισμός «συναντήθηκε» με τα …