Δευτέρα , Ιανουάριος 27 2020
elen
Home / Galleries / Παραλία Γάγκου

Παραλία Γάγκου

Η παραλία Γάγκου είναι η μόνη που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Σάμου. Απέχει δύο χιλιόμετρα από το λιμάνι και ήταν η πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικη πλαζ της Σάμου.

Στα πιο παλιά χρόνια κατακλύζονταν από όλους τους Σαμιώτες και ήταν άριστα οργανωμένη με μπαρ, εστιατόρια, ντίσκο, νάιτ-κλαμπ και ήταν το κέντρο διασκέδασης της νεολαίας.

Σήμερα είναι πιο υποβαθμισμένη, αλλά και πάλι οργανωμένη, με ήσυχα νερά και είναι η πρώτη επιλογή των κατοίκων για ένα “γρήγορο” μπάνιο.Bρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή του νησιού, σε απόσταση μικρότερη από 2 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα, έχει σχετικά ρηχά και καθαρά νερά και, καθώς βρίσκεται μέσα στον κόλπο του Βαθέος, είναι αρκετά προστατευμένη από τους ανέμους.

Η παραλία είναι σχετικά καλά οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες για άνετη ηλιοθεραπεία, ή ξεκούραση και πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έχει τιμηθεί με γαλάζια σημαία. Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να απευθυνθείτε στην πολύ κοντινή πρωτεύουσα (λιγότερο από δυο χιλιόμετρα νότια). Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη για όλα τα τροχοφόρα από την πρωτεύουσα.Η διαμονή στην περιοχή της παραλίας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι εξασφαλισμένη και ο επισκέπτης μπορεί μετά το μπάνιο του να απολαύσει το φαγητό του στις παραθαλάσσιες ταβέρνες της.

 

{google_map}37.76502, 26.96524|zoom:11|width:100%|height:300|{/google_map} Η παραλία Γάγκου είναι η μόνη που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Σάμου. Απέχει δύο χιλιόμετρα από το λιμάνι και ήταν η πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικη πλαζ της Σάμου. Στα πιο παλιά χρόνια κατακλύζονταν από όλους τους Σαμιώτες και ήταν άριστα οργανωμένη με μπαρ, εστιατόρια, ντίσκο, νάιτ-κλαμπ και ήταν το κέντρο διασκέδασης της νεολαίας. Σήμερα είναι πιο υποβαθμισμένη, αλλά και πάλι οργανωμένη, με ήσυχα νερά και είναι η πρώτη επιλογή των κατοίκων για ένα "γρήγορο" μπάνιο.Bρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή του νησιού, σε απόσταση μικρότερη από 2 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα, έχει σχετικά ρηχά και καθαρά νερά και, καθώς…

Παραλία Γάγκου - Βαθμολογία

Πρόσβαση: Αυτοκίνητο, πόδια - 74%
Έδαφος: Βότσαλο - 63%
Βυθός: Άμμος - 71%
Ομπρέλλες: Ναι - 57%
Μπαρ, καφέ μπαρ : Ναι - 73%
Εστιατόριο: Όχι - 0%
Βάθος θαλάσσης: Ρηχή - 77%
Αίσθηση νερού: Ζεστό - 57%
Αέρας - Κύμα: Χωρίς κύμα - 81%

61%

Βαθμός

Μια κοντινή παραλία της πόλης Σάμου. Δώστε τη δική σας ψήφο

Like
User Rating: 3.57 ( 3 votes)

Check Also

Κασονήσι: Εκεί ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει! (Video)

Κασονήσι Σάμου: Απέραντο γαλάζιο στον επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι βρίσκεται στην ανατολική Σάμο απέναντι απά …