Σάββατο , Ιανουάριος 16 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Ευχαριστήριο των συντελεστών του θεατρικού φεστιβάλ Σάμου για την επιτυχία του θεσμού

Ευχαριστήριο των συντελεστών του θεατρικού φεστιβάλ Σάμου για την επιτυχία του θεσμού

Η διοργανώτρια αρχή του Θεατρικού Φεστιβάλ Σάμου ευχαριστεί για τη συμμετοχή και την υλοποίηση της εκδήλωσης όλους τους Σαμιώτες.
Το iSamos.gr παρακολούθησε όλες τις παραστάσεις και φρόντισε με τις δικιές του τις δυνάμεις να υπερθεματίσει τον τίτλο της σελίδας μας που είναι η μεγάλη ρήση του Γιάννη Ρίτσου: “Τούτος ο τόπος είναι το κέντρο ενός μεγάλου πολιτισμού

Το κείμενο τους είναι το παρακάτω:
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στην υλοποίηση του θεατρικού φεστιβάλ Σάμου, με τον τίτλο «θεατρικοί βηματισμοί στο νησί του Πυθαγόρα» που
πραγματώθηκε στο νησί της Σάμου από 15-31 Ιανουαρίου.
Εκτίμησή μας είναι ότι δημιουργήσαμε έναν πολύ ξεχωριστό θεσμό, μια πολιτιστική πρόταση με πολλούς αποδέκτες, που αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Σάμου σε μεγάλο ποσοστό( πάνω από 1700 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις). Μια πολιτιστική πρόταση, εφαλτήριο για εμάς να συνεχίσουμε εδώ την πολύ όμορφη διαδρομή, δίνοντας το έναυσμα να ακολουθήσουν και άλλοι.
Εξ άλλου το «έδαφος» τούτου του τόπου, του τόπου σας, είναι ιδιαίτερα γόνιμο για να γεννιούνται ιδέες και να αναπτύσσονται οι τέχνες και οι τεχνικές.
Θέλω να πιστεύω ότι από την πλευρά μας, την πλευρά της εταιρείας «ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» κατεβλήθη κάθε προσπάθεια για να παρουσιαστεί μια άρτια διοργάνωση, με παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και παράλληλες εκδηλώσεις που στόχευαν να δώσουν έναυσμα για αναζητήσεις και συζητήσεις σε θέματα που μας απασχολούν όλους διαχρονικά. Είμαστε δε πολύ ικανοποιημένοι μια και το φεστιβάλ κατόρθωσε να αποκτήσει μια αναμφισβήτητη ταυτότητα μέσω της δυναμικής προβολής του από τον πανελλαδικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ.
Ευελπιστούμε σύντομα να ξανά ανταμώσουμε για να υλοποιήσουμε έναν καινούργιο σχεδιασμό με
αναφορά πάντα τον πολιτισμό. Τον πολιτισμό και τις εκφάνσεις του. Γιατί όπως είπε κάποτε ο Γάλλος
διανοητής, συγγραφέας και πολιτικός Anbre Malraux «ο πολιτισμός δεν κληρονομείται αλλά κατακτάται καθημερινά» Και αυτή προφανώς είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση
Θανάσης Κατσίκας
Διευθυντής «ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»
Τ.2310257218

Check Also

Σημαντικές θεατρικές παραστάσεις στη Σάμο αυτό το καλοκαίρι

Το isamos  σας ανακοινώνει τις θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στη Σάμο το φετινό καλοκαίρι. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *