Παρασκευή , Ιούλιος 3 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Τι δραστηριότητες και χόμπι να ξεκινήσω στη Σάμο;

Τι δραστηριότητες και χόμπι να ξεκινήσω στη Σάμο;

Έξι σούπερ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και χόμπι που μπορείτε να αρχίσετε δωρεάν ή με λίγα χρήματα αυτό το φθινόπωρο.

Νέα Νορβηγική μελέτη αποδεικνύει ότι όσο πιο πολύ εκμεταλλεύεσαι εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σου, τόσο πιο ισορροπημένος θα είσαι.

Το ανασταλτικό στοιχείο σε όλους για να ξεκινήσουν κάποια δραστηριότητα είναι η έλλειψη χρόνου! Eμπνεύσου από τις παρακάτω προτάσεις του SamosNet και ξεκίνα κάτι! Βρες το χρόνο, «δημιούργησε» χρόνο για σένα και για τον εαυτό σου! Έχε στο νου σου ότι κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες θέλουν χρόνο για να τελειοποιηθούν και φυσικά δεν πρέπει να απογοητευτείς αν ζοριστείς λίγο στην αρχή..

Γυμναστική 

palmos-drasdiriotita3

Γνωρίζουμε ότι η γυμναστική αποτελεί το φάρμακο για διάφορες ασθένειες, από τις καρδιολογικές παθήσεις μέχρι την οστεοπόρωση. Πρόσφατα, όμως, η άσκηση θεωρήθηκε -μεταξύ άλλων- και φυσικό αντικαταθλιπτικό, μια αποτελεσματική θεραπεία για τη θλίψη, το άγχος και τη μελαγχολία. Έχει αποδειχθεί ότι η συστηματική άσκηση, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να διατηρήσει την ψυχική ισορροπία. Δείτε εδώ πια γυμναστική σου ταιριάζει.

Φωτογραφίες

samosnet, χόμπι, δραστηριότητες

Είναι γεγονός πως όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στις φωτογραφίες. Μας αρέσει να απαθανατίζουμε τη στιγμή, ένα τοπίο, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τον εαυτό μας. Οι φωτογραφίες κατά κάποιο τρόπο μας βοηθούν να θυμόμαστε και να κρατάμε τη στιγμή εκείνη αναλλοίωτη στο χρόνο. Το θέμα όμως είναι να κρατάμε τις καλές φωτογραφίες. Και για να έχουμε ένα ωραίο αρχείο θα πρέπει να ξέρουμε και πως να φωτογραφίζουμε σωστά. Η φωτογραφική ομάδα Σάμου  και η  Φωτόνησος Φωτογραφική Ομάδα Κοντακαιίκων Σάμου θα σας μάθουν τους τρόπους και τις γνώσεις για σωστές φωτογραφίες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

Check Also

Συμμετοχή Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου στη Photovision 2017

Η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη έκθεση για …