Σάββατο , Αύγουστος 8 2020
elen
Home / Ειδήσεις / Ο Δήμος Σάμου Συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Σάμου Συμμετέχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει στην Έκθεση “Ελλάδος Γεύση” με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών παραγωγών, της γαστρονομίας, τον τουρισμό & τον πολιτισμό του!

Τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις ταξιδεύουν στην Αθήνα και την έκθεση ¨Ελλάδος Γεύση” με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να αναδείξουν τις γεύσεις του νησιού.
Ο Δήμος Σάμου στην προσπάθεια του να αναδείξει τις ομορφιές και τον πολιτισμό του τόπου, θα μας ταξιδέψει στο νησί του μέσα από το περίπτερο του, στο χώρο της Έκθεσης!

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για πρώτη φορά.

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά και με αυτά θα φέρουμε μια Γεύση από Ελλάδα στο πιάτο σας!
Τομείς:
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα – Αλλαντικά-Ψαρικά-Αλίπαστα – Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική- Ξηροί Καρποί- Παραδοσιακά Προϊόντα- Βιολογικά Προϊόντα (Τρόφιμα-Κρασί) – Αποξηραμένα Φρούτα & Λαχανικά- Συνεταιρισμοί- Αρωματικά Βότανα-Κονσέρβες- Ζυμαρικά- Κατεψυγμένα- Λάδι-Ελιά- Αποστάγματα- Αλκοολούχα Ποτά-Κρασί- Χυμοί-Καφές- Αναψυκτικά- Αφεψήματα – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κλπ.

Κάθε εκθέτης έχει το δικό του εκθεσιακό περίπτερο στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας στην οποία ανήκει στο οποίο προβάλλει τα προϊόντα του.

Η Έκθεση “Ελλάδος Γεύση” φιλοξενεί πληθώρα εκδηλώσεων, με σκοπό την μεγιστοποίηση του ενδιαφέροντος τόσο του εμπορικού όσο και του επαγγελματικού κοινού. Με τις παράλληλες εκδηλώσεις θέλουμε να δώσουμε πνοή στο χώρο των εκθέσεων και να αναβαθμίσουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτές!
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Έκθεσης ΕΔΩ!

Δείτε τον Τουριστικό Οδηγό της Σάμου για το 2016 κάνοντας κλικ εδώ!

Η ιστοσελίδα της έκθεσης που αναφέρει για τη Σαμιακή συμμετοχή είναι ΕΔΩ:

Check Also

Χριστούγεννα στην Πόλη μας. Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Σάμου

Πλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Α. Σάμου σε όλη τη διάρκεια των εορτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *