Παρασκευή , Απρίλιος 16 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Δημήτρης Σεβαστάκης: Δεν θα δημιουργηθεί νέο Hot Spot στο νησί της Σάμου

Δημήτρης Σεβαστάκης: Δεν θα δημιουργηθεί νέο Hot Spot στο νησί της Σάμου

Δημήτρης Σεβαστάκης: «Δεν τίθεται θέμα νέου Hot Spot παρά μόνο μια «περίκλειστη» δομή εντός του ήδη υπάρχοντος  κέντρου για τυχόν παραβατικούς υπό αναχώρηση.

Θα αφορά μικρό αριθμό ατόμων και επιβάλλεται λόγω και της κατάστασης των κρατητηρίων». Αυτή  ήταν η πληροφόρηση του βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη από   την Αντιστράτηγο κ. Τσιριγώτη, την οποία κοινοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης στα ΜΜΕ του νησιού μετά τις  σχετικές επιστολές που έλαβε από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εξάλλου όσον αφορά στη σταδιακή αποσυμφόρηση του νησιού ο κ. Δημήτρης Σεβαστάκης δήλωσε ότι   οι κατευθύνσεις που είχαν τότε οριστεί και εξακολουθούν να ισχύουν σύμφωνα με τα λεγόμενα και γραφόμενα του Υπουργού είναι: Σταδιακή αποσυμφόρηση και διαχωρισμός.

  Τέλος ο βουλευτής Σάμου  δηλώνει ότι σε επικείμενες συναντήσεις  με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα  ενδελεχώς ώστε να μπορέσουν  να είναι  πιο παραγωγικοί στη συνεργασία τους. «Η συνεργασία, το πνεύμα ενότητας, η ψυχραιμία και η λογική θα μας οδηγήσουν σε μια πορεία εξομάλυνσης και προόδου για το νησί μας» καταλήγει στην ανακοίνωση ο κ. Σεβαστάκης.

 Εξάλλου το βράδυ της Τρίτης υπήρξε συνάντηση όλων των παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο της Σάμου ώστε να επαναβεβαιωθούν οι  θέσεις τους για τη μη δημιουργία νέας δομής μεταναστών στο νησί.

Πηγή : era-aegean.gr

Check Also

Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια για το Hot Spot! Απαντήστε στη δημοσκόπηση!

Προεκλογικά ή μετεκλογικά, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας ερώτησης που απαιτούμε να απαντηθεί επιτέλους: Θέλουμε ή …