Δευτέρα , Οκτώβριος 14 2019
elen
Home / Ειδήσεις / Δελτίο τύπου του συλλόγου Βαθέος ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’

Δελτίο τύπου του συλλόγου Βαθέος ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’

Μετά από ένα πετυχημένο φεστιβάλ, ο πολιτιστικός σύλλογος Βαθέος Σάμου ο ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ’’ συνέχισε τις δραστηριότητες καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με μεγάλη χαρά!

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του εμπορικού συλλόγου συμμετείχαμε στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ την 1 Αυγούστου, στις 6 Αυγούστου με την χορευτική ομάδα πήραμε μέρος στις εκδηλώσεις στο Πυθαγόρειο για την γιορτή του Σωτήρος, το Σάββατο 8-8-2015 η χορευτική ομάδα του συλλόγου πήρε μέρος στο 8ο Φεστιβάλ ελληνικών παραδοσιακών χορών “Χορευτικό αντάμωμα στο Αιγαίο’’ με χορούς Μικράς Ασίας.

Στις 24-8-2015 μετά από πρόσκληση του Δ. Σάμου συμμετείχαμε στην εκδήλωση για την Aegean regatta 2015 με συμμετοχή από μέλη της χορευτικής ομάδας του συλλόγου και τμήμα από εφήβους.

Στις 28-8-2015 παρουσιάστηκαν χοροί από Μακεδονία και Θράκη στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου από το εφηβικό τμήμα μας στα πλαίσια της ‘’Ελληνικής βραδιάς’’ που διοργανώνει κάθε Παρασκευή ο εμπορικός σύλλογος Σάμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις, τις δασκάλες για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη τους και να ενημερώσουμε ότι φέτος τα τμήματα μας ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου!!

Απολαύστε μερικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας!

Check Also

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος (Venceremos) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος (Venceremos) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Η Σονάτα Του Σεληνόφωτος την Κυριακή 21 Ιουλίου! Η βραβευμένη θεατρική παράσταση έρχεται στο Αρχαίο …