Πέμπτη , Ιανουάριος 21 2021
elen
Home / Galleries / Καλοκαιρινή καταιγίδα στο Βαθύ της Σάμου
Καλοκαιρινή καταιγίδα στο Βαθύ της Σάμου

Καλοκαιρινή καταιγίδα στο Βαθύ της Σάμου

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει 14 Ιουνίου, ο καιρός δεν σταματάει να μας εκπλήσσει! Έτσι έγινε και χθες τη νύχτα όταν καταιγίδα επηρέασε το νησί της Σάμου, ένα φαινόμενο αρκετά ασυνήθιστο για την εποχή. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος και κυνηγός καταιγίδων Μανώλης Θράβαλος ήταν για μία ακόμη φορά στο πόστο του, αποτυπώνοντας την δύναμη και την ομορφιά της φύσης με τον φακό του! Όπως μας είπε και ο ίδιος:

“Οι προγνώσεις ήταν διχασμένες για το χθεσινό πέρασμα του μετώπου από την περιοχή μας. Παρ’όλα αυτά η κακοκαιρία που χτύπησε την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες αποδείχτηκε αρκετά ισχυρή ώστε να δώσει φαινόμενα και πάνω από την Σάμο. Η συχνότητα των αστραπών ήταν εντυπωσιακή με δεκάδες λάμψεις το λεπτό να κάνουν την νύχτα μέρα! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την Αγία Ειρήνη και δείχνει την καταιγίδα πίσω από τον Θειο, καθώς αυτή απομακρυνόταν προς την Τουρκία.”

Κλικάροντας πάνω στην φωτογραφία μπορείτε να την δείτε σε μεγάλη ανάλυση.

Καλοκαιρινή καταιγίδα_01
Καλοκαιρινή καταιγίδα στο Βαθύ της Σάμου

 

Ο Μανώλης Θράβαλος, στενός συνεργάτης του iSamos.gr, μοιράζεται μέσα από το προφίλ του στο facebook εντυπωσιακές φωτογραφίες καιρικών φαινομένων από το νησί μας, τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε στο άλμπουμ του  “This is why I LOVE weather!!”

Check Also

Στο επίπεδο επιτήρησης 2 βρίσκεται η Σάμος για τον κορονοϊό

Τον νέο επικαιροποιημένο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, από το …