Τετάρτη , Ιανουάριος 27 2021
elen
Home / Ειδήσεις / Life-Style / Τα αυτοκίνητα CITROEN έχουν τώρα την πλήρη υποστήριξη στα ανταλλακτικά τους!

Τα αυτοκίνητα CITROEN έχουν τώρα την πλήρη υποστήριξη στα ανταλλακτικά τους!

Τα αυτοκίνητα με τη μάρκα Citroen κατασκευάζονται από το 1919. Την ίδρυση της εταιρίας έκανε ο André-Gustave Citroën. Το 1976, η εταιρεία εισήχθη στον Όμιλο PSA Peugeot Citroën.

Η συγκεκριμένη εταιρία εδρεύει στη Γαλλία, στο Saint-Ouen-sur-Seine και έχει παραγωγικές εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Στις ημέρες μας, ο κατασκευαστής παρέχει επιβατικά αυτοκίνητα σε διάφορες κατηγορίες και σε εκδόσεις χάτσμπακ, κροσόβερ, στέησον βάγκον και μίνιβαν, αλλά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Citroen

Η Citroën επιδεικνύει μια επιτυχή ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (World Rally Championship) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (World Touring Car Championship). Ο φημισμένος οδηγός αγώνων Sébastien Loeb, πήρε την πρώτη θέση σε πλήθος αγώνων οδηγώντας αυτοκίνητα της Citroën. Πλήθος καινοτόμων λύσεων αναπτύχθηκαν από αυτόν τον κατασκευαστή, όπως η αυτορυθμιζόμενη υδροπνευματική ανάρτηση το 1954. Το συγκεκριμένο σύστημα ανάρτησης διασφάλιζε την ομαλότητα της οδήγησης και τοποθούνταν στο επαναστατικό αυτοκίνητο DS.

Τα μοντέρνα οχήματα, τα οποία κατασκευάζει η μάρκα Citroen, εξοπλίζονται με πληθώρα χαρακτηριστικών για την ασφάλεια και την άνεση. Παραδείγματος χάρη, το C4 Cactus Hatch εξοπλίζεται με 10 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως Ενεργή πέδηση εκτάκτου ανάγκης, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, παρακολούθηση προσοχής οδηγού, σύστημα αναγνώρισης κυκλοφορίας, παρακολούθηση τυφλών σημείων κ.α. Σε σχέση με την άνεση, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με θερμομονωμένη πανοραμική ηλιοροφή, βέλτιστα ηχομονωτικά υλικά, αναρτήσεις με προοδευτικά υδραυλικά μαξιλάρια, που παρέχουν τη βέλτιστη απορρόφηση κάθε ανωμαλίας του δρόμου, εξασφαλίζοντας την ομαλότητα της οδήγησης τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

Τα αυτοκίνητα της μάρκας, παρέχουν και αποδοτικότητα καυσίμου: Παραδείγματος χάρη, τα σύγχρονα χάτσμπακ C3, εξοπλίζονται με τον 3κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, των 1,2 λίτρων PureTech και έχουν επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα. Η ισχύς του κινητήρα τους αγγίζει τους 110 ίππους με 205 Nm ροπής. Παράλληλα, η κατανάλωση καυσίμου αγγίζει τα 5,1 λίτρα στα 100 χλμ. στον μικτό κύκλο.

Το Antallaktikaexpert.gr αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στον κόσμο των ανταλλακτικών!
Άσχετα με το μοντέλο και το έτος κατασκευής του,
στο Antallaktikaexpert.gr θα μπορέσετε να βρείτε ανταλλακτικά για το Citroen αυτοκίνητό σας.
Κάντε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε την επιλογή σας μέσα από μια ευρεία γκάμα δίσκων και τακακιών φρένων, φίλτρων λαδιού και άλλων τμημάτων. Παρέχουμε επίσης συχνές προσφορές, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε μείωση των εξόδων συντήρησης και επισκευής του οχήματός σας.
Παραγγείλετε σήμερα ηλεκτρονικά και λάβετε οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειάζεστε, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.