Κυριακή , Ιανουάριος 24 2021
elen
Home / Videos / Αφιέρωμα σε Σάμο, Λήμνο, Ικαρία από την Aegean Airlines

Αφιέρωμα σε Σάμο, Λήμνο, Ικαρία από την Aegean Airlines

Στα αεροσκάφη της Aegean για το μήνα Ιούλιο, θα προβάλλεται βίντεο – αφιέρωμα και στα τρία νησιά, όπου θα παρουσιάζονται τα μυστικά τους, τα πανέμορφα χωριά τους, τους φιλόξενους κατοίκους τους και τα υπέροχα τοπικά εδέσματα.

Γράφει στο YouToube το βίντεο της Aegean:

Φέρνουμε όλη την Ελλάδα κοντά και αφιερώνουμε κάθε μήνα σε έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς. Γεμίζουμε τα αεροσκάφη μας με πανέμορφες εικόνες, γνώριμες μυρωδιές και αγαπημένες γεύσεις.
Τον Ιούλιο συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και ταξιδεύουμε σε τρία πολύ αγαπημένα νησιά. Στη Σάμο, τη Λήμνο και την Ικαρία για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές τους και τα τοπικά προϊόντα τους.
Γλυκό κουταλιού λεμόνι, σύκο, της Ρηνιώς, αλλά και μαρμελάδα φράουλα και cranberry/πορτοκάλι από τη Σάμο θα περιμένουν να γλυκάνουν όσους βρεθείτε στα business lounges μας.
Ενώ για τους λάτρεις των τυριών έχουμε ετοιμάσει σνακ με καλαθάκι και μελίχλωρο Λήμνου. Ο μπουφές μας συμπληρώνεται με κρασί Σάμος Άνθεμις.
Στα αεροσκάφη μας, για το μήνα Ιούλιο, θα προβάλλουμε βίντεο – αφιέρωμα και στα τρία νησιά, για να σας παρουσιάσουμε τα μυστικά τους, τα πανέμορφα χωριά τους, τους φιλόξενους κατοίκους τους και τα υπέροχα τοπικά εδέσματα.
Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τυροκούλουρα με καλαθάκι και μελίχλωρο από την όμορφη Λήμνο και φοινίκια από την Ικαρία μας.
Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Λημνιό ερυθρό ξηρό και Άρωμα Λήμνο Μοσχάτο από τον συνεταιρισμό της Λήμνου.
Όσοι ταξιδέψετε business class, θα έχετε μία επιπλέον επιλογή γεύματος βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές του τόπου. Αυτές θα είναι πετεινός κοκκινιστός με κρασί Λημνιό και σπιτικά φλομάρια ή την ψαριά της Ικαρίας με Σαμιώτικο κρασί, αλμυρίκι και ντόπια χορταρικά. Επίσης στα κρασιά θα υπάρχει και η επιλογή του κρασιού Σάμος Άνθεμις.
Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στις ομορφιές της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας και να σας κεράσουμε τις νοστιμιές τους!

Εδώ είναι το βίντεο!

Check Also

Σαμιώτικο κρασί: Το δώρο του θεού Διόνυσου στους ανθρώπους (video)

Σαμιώτικο κρασί από Μοσχάτο σταφύλι! Ποιοτικό, ελκυστικό και ανατρεπτικό συνάμα –έχοντας τη στόφα που αρμόζει …